servicetekniker

beate jørgensen, randstad
omfang
fast
søk nå

om stillingen

arbeidsgiver
Scanditron Sverige AB
arbeidssted
oslo
kategori
Engineering
sektor
Privat
omfang
fast
stilling
Fulltid
kontakt
beate jørgensen
telefon
+4740021492
e-post
beate.jorgensen@randstad.no
søknadsfrist
23.05.2021
søk nå

stillingsbeskrivelse

Vi ser etter en allsidig servicetekniker innen produksjonsutstyr og programvare for elektronikk produksjon!

Scanditron utvider nå sitt serviceteam i Norge og ser etter en dyktig og teknisk servicetekniker. Hvis du har bakgrunn fra produksjon av kretskort eller lignende industri og liker å reise i jobben er denne stillingen midt i blinken for deg! Vi tilbyr en spennende stilling der du får muligheten til å videreutvikle dine ferdigheter innen teknologi og IT. Du vil jobbe i et internasjonalt, åpent og stimulerende miljø der vi hjelper hverandre med å utvikle og skape verdier for våre kunder. Du vil få meget god opplæring med en mentor i Norge som vil jobbe tett sammen med deg. I tillegg vil du få solid opplæring hos våre mange leverandører bla i Japan og Tyskland. Det kan være en fordel at du er bosatt i Oslo-området, i kjøreavstand til Oslo Lufthavn.

Scanditron har store kunder hovedsakelig i Norden, der de bistår kundene med å optimalisere prosesser innen elektronikkproduksjon. De har for tiden 15 serviceteknikere i Norge, Sverige, Finland og Baltikum. Som servicetekniker hos Scanditron reiser du ut til kundene fra hjemmekontor og besøker dem der de er, eller løser problemer fra hjemmekontor via TeamViewer. Du vil ha varierte arbeidsoppgaver som inkluderer feilsøking, installasjon, service og opplæring av Scanditrons maskiner hos kunden. Dette gjøres både individuelt og sammen med kolleger avhengig av behov og omfang.

Arbeidsområdet er først og fremst i Norge fra Trondheim i nord og Arendal i sør, men ved større oppdrag der det kreves flere serviceteknikere, vil du også jobbe sammen med serviceteknikere i Sverige og Danmark. For å lykkes i stillingen som servicetekniker hos Scanditron har du god kunnskap innen mekanikk, automasjon og elektronikk, og grunnleggende kunnskap innen programvare og IT. Det er en fordel at du har erfaring som servicetekniker, men viktigst er personlighet og teknisk kompetanse. Det er også viktig for oss at du er serviceinnstilt og ryddig, da du vil være vårt ansiktet utad.

 

Arbeidsoppgaver og ansvar:

 • Forebyggende vedlikehold av utstyr og maskiner
 • Reparasjoner og service etter kundens ønsker
 • Kundesupport og generell teknisk support
 • Problemløsning og tilpasning av utstyr og maskiner
 • Installasjon og igangkjøring av maskiner
 • Opplæring av operatører
 • Optimalisering av prosesser og utstyr

 

Kvalifikasjoner:

 • Du har teknisk bakgrunn og god praktisk mekanisk erfaring
 • Erfaring innen elektronikk og programvare
 • Gode IT-ferdigheter
 • Gode kommunikasjonsevner, både på norsk og engelsk
 • B førerkort

 

Vi ønsker at du har:

 • Erfaring som servicetekniker / ingeniør eller prosesstekniker
 • Arbeidserfaring fra kretskortproduksjon
 • Erfaring med å dokumentere og skrive rapporter


De viktigste personlige egenskapene for å lykkes i rollen er at du er uavhengig og selvstendig, samtidig som du liker å jobbe i team. Du har kundefokus og liker å gjøre det lille ekstra for kundene våre og evner å se hva de trenger. Du er og god til å planlegge tiden din og dokumenterer jobbene dine på en ryddig og god måte.

 

Vi ønsker alle søkere velkommen og tilstreber mangfold og håper du vil ta kontakt med rådgiver Beate Hæhre Jørgensen i Randstad for eventuelle spørsmål som er viktig for deg!

Du treffer Beate på 400 21 492 eller mail: beate.jorgensen@randstad.no. Alle søknader blir behandlet konfidensielt!

om arbeidsgiver

Vi ser etter en allsidig servicetekniker innen produksjonsutstyr og programvare for elektronikk produksjon!

Om arbeidsgiver

Vi är stolta över att vi har servat elektronikindustrin i de nordiska länderna i över 50 år. Scanditron är nu en marknadsledande leverantör av maskiner, laserskurna stenciler, material, support och automation för tillverkning av elektroniska produkter och har företag i Sverige, Finland, Danmark och Polen och sälj/servicekontor i Norge, Estland, Litauen och Lettland. Vårt breda sortiment av kvalitetsprodukter kompletteras av vår djupa kompetens och långa erfarenhet av elektronikproduktion. Vi kan därigenom erbjuda våra kunder en lång rad tjänster såsom teknisk service, processupport och applikationshjälp. Som maskinleverantör med djup kompetens och en ständig strävan att ligga i utvecklingens framkant ska Scanditron vara en värdefull partner inom elektronikproduktion.