sjåfør klasse c

camilla guttormsen, randstad
omfang
sesong
søk nå

om stillingen

arbeidsgiver
Randstad AS
arbeidssted
harstad, troms og finnmark
kategori
Lager, transport og logistikk
sektor
Privat
omfang
sesong
stilling
Fulltid
kontakt
camilla guttormsen
telefon
+4792668093
e-post
camilla.guttormsen@randstad.no
søknadsfrist
Snarest
søk nå

stillingsbeskrivelse

Trives du med kjøring og en jobb som gjør andre glade?

På vegne av kunde kan du bli
vår distribusjons-sjåfør.


I denne jobben får du muligheten til å utvikle din erfaring, bygge CV og levere produkter som setter smil på andres fjes. 

Hvorfor vurdere oss?

Vi samarbeider med flere anerkjente og solide bedrifter som tilbyr grundig opplæring og hyggelige arbeidsmiljø. Vi i Randstad sikrer deg gode arbeidsforhold, muligheten til utvikling og læring, samt støtte gjennom en rådgiver. Ved hjelp av jevnlig oppfølging jobber vi for å sikre din trivsel og at du blir tatt godt imot i din nye jobb.

Gjennom likebehandlingsprinsippet vil vil også sørge for at du får den samme lønnen som om du ble direkte ansatt hos bedriften. Hos oss vil du være trygg og godt tatt vare på. Du kan få spennende erfaring, påfyll til CV og ikke minst to referanser gjennom den ene jobben. 

Er du komfortabel på veien og samtidig trives med å levere god service til kunder? Da kan dette være en fin sommerjobb for deg. 

Denne jobben innebærer ukesarbeid på 40 timer med fleksibel arbeidstider mandag til fredag. Du vil få satte planer, god veibeskrivelse av kjøreruter og et positivt arbeidsmiljø. 

Du får her jobbe mye selvstendig, men samtidig møte på trivelige kunder. En perfekt balanse mellom fredfull kjøretur og det sosiale. 

Rutene vil føre deg til mange ulike steder rundt omkring Harstad og omegn. Du vil også jobbe hos en solid merkevare med ordnede forhold og et grundig opplæringsprogram. 

Arbeidsperiode:
  • 13. juni - 12. august
Da jobbene ofte innebærer kontakt med kunder ønsker vi at du behersker norsk og engelsk.

Det eneste du behøver ha er:
  • Førerkort klasse C + YSK
  • Tilgang til egen bil for å komme seg til jobb

Dersom du kjenner deg igjen i dette håper vi du registrerer din søknad hos oss. Har du spørsmål så ta gjerne en telefon til oss for en uformell prat.

Søknader vil bli behandlet fortløpende.

PS. Har du spørsmål rundt det å være utleid via et bemanningsbyrå, hvilke fordeler det har og hva du kan forvente av Randstad som arbeidsgiver? Det kan du lese mer om her.

Om arbeidsgiver

Randstad er den globale markedslederen innen HR-service tjenester. Vi hjelper mennesker og virksomheter med å realisere sitt fulle potensial. Dette gjør vi ved å kombinere kraften i dagens teknologi med vår brennende interesse for mennesker. Dette kaller vi Human Forward.I 2019 hjalp vi mer enn to millioner kandidater med å finne en meningsfylt jobb hos en av våre 280 000 kunder. I tillegg ga vi opplæring til mer enn 350 000 mennesker. Randstad har en tilstedeværelse i 38 land over hele verden, og har en topp-tre markedsposisjon i halvparten av disse. I 2019 hadde Randstad i gjennomsnitt 38 280 egne ansatte og en omsetning på 23,7 mrd Euro. Randstad ble etablert i 1960 og har hovedkontor i Diemen i Nederland. Randstad N.V. er notert på NYSE Euronext. For mer informasjon, se www.randstad.com og www.randstad.no