sjåfør

anne borgaas, randstad
omfang
konsulent
søk nå

om stillingen

arbeidsgiver
Randstad AS
arbeidssted
fredrikstad, viken
kategori
Lager, transport og logistikk
sektor
Privat
omfang
konsulent
kontakt
anne borgaas
telefon
+4740021461
e-post
anne.borgaas@randstad.no
søknadsfrist
Snarest
søk nå

stillingsbeskrivelse

Trives du med å kjøre lastebil?

Da er det kanskje deg vi leter etter!

For flere av våre kunder i Østfold søker vi nå etter vikarer som har førerkort klasse C og CE. Samt gyldig YSK bevis. Vi trenger også deg som har ADR kompetansebevis. Dette gjelder vikariater med rask oppstart. Stort sett kjøring sentralt i Østfold. Hos noen av våre oppdragsgivere kan det bli mulighet for fast ansettelse. 

Det er viktig at du har erfaring som sjåfør, og at du kjører trygt og skadefritt. 

Vi tilbyr god oppfølging, trivelige oppdragsgivere og lønn etter avtale.

Arbeidstid vil som regel være dagtid fra 6-14 eller 7-15, mandag-fredag. Men noen steder vil det også være arbeid på kveld. Variasjoner vil kunne forekomme, så det er fint om du er fleksibel med tanke på arbeidstid.

Om arbeidsgiver

Randstad er den globale markedslederen innen HR-service tjenester. Vi hjelper mennesker og virksomheter med å realisere sitt fulle potensial. Dette gjør vi ved å kombinere kraften i dagens teknologi med vår brennende interesse for mennesker. Dette kaller vi Human Forward.I 2019 hjalp vi mer enn to millioner kandidater med å finne en meningsfylt jobb hos en av våre 280 000 kunder. I tillegg ga vi opplæring til mer enn 350 000 mennesker. Randstad har en tilstedeværelse i 38 land over hele verden, og har en topp-tre markedsposisjon i halvparten av disse. I 2019 hadde Randstad i gjennomsnitt 38 280 egne ansatte og en omsetning på 23,7 mrd Euro. Randstad ble etablert i 1960 og har hovedkontor i Diemen i Nederland. Randstad N.V. er notert på NYSE Euronext. For mer informasjon, se www.randstad.com og www.randstad.no