sommerjobb

edward løwe, randstad
omfang
sesong
søk nå

om stillingen

arbeidsgiver
Randstad AS
arbeidssted
larvik, vestfold og telemark
kategori
Annet
sektor
Privat
omfang
sesong
stilling
Deltid
kontakt
edward løwe
telefon
+4745617131
e-post
edward.lowe@randstad.no
søknadsfrist
31. August
søk nå

stillingsbeskrivelse

Har du ikke sikret deg sommerjobb enda?

Har du forsøkt å skaffe deg en sommerjobb, men ikke fått napp enda? Eller har du bare vært sent ute og ønsker å se hvilke muligheter som finnes der ute? Ingen fare! 

Vi leter etter talenter på alle fagområder som kunne tenke seg å jobbe i sommerperioden 2022. Vi i Randstad bemanner i de fleste fagområdene i Norge, og ved å registrere din CV hos oss vil du kunne være blant de første som blir kontaktet når det åpner seg en mulighet hos en av våre kunder.  

Hva ser vi etter? 
Vi leter alle typer talenter. Har du erfaring fra kundeservice? Søk. Har du erfaring fra lagerarbeid? Søk. Har du ingen erfaring i det hele tatt? Søk. 
I Randstad er vi klar over hvor vanskelig det kan være å skaffe seg sin første jobb, og vi ser etter talenter som har god arbeidsmoral og som har lyst til å jobbe!
Veldig mange nøler med å søke fordi de ikke tror de får jobben uansett, det er derfor denne søknadsprosessen er så bra. Du søker ikke på noen stilling, du registrerer deg bare slik at vi kan finne jobben for deg! 

Hva du må gjøre? 
Du må bare søke på denne stillingsannonsen så tar vi kontakt med en gang vi finner en stilling vi tror du kan passe til! 
Gjerne legg ved en åpen søknad hvor du forteller litt mer om deg selv utover hva CVen din sier, så vi kan bli ekstra godt kjent med deg, og kan vurdere deg bedre opp mot stillinger som dukker opp. 

For deg som ser etter din første jobb : 
All erfaring er god erfaring. Om du ikke har arbeidserfaring, pass på å skriv hva du har erfaring med. Har du spilt fotball? Skriv fotball. Er du en gamer? Skriv gaming. Vi ser etter alle typer talenter, og all erfaring veier positivt! 

Om arbeidsgiver

Randstad er den globale markedslederen innen HR-service tjenester. Vi hjelper mennesker og virksomheter med å realisere sitt fulle potensial. Dette gjør vi ved å kombinere kraften i dagens teknologi med vår brennende interesse for mennesker. Dette kaller vi Human Forward.I 2019 hjalp vi mer enn to millioner kandidater med å finne en meningsfylt jobb hos en av våre 280 000 kunder. I tillegg ga vi opplæring til mer enn 350 000 mennesker. Randstad har en tilstedeværelse i 38 land over hele verden, og har en topp-tre markedsposisjon i halvparten av disse. I 2019 hadde Randstad i gjennomsnitt 38 280 egne ansatte og en omsetning på 23,7 mrd Euro. Randstad ble etablert i 1960 og har hovedkontor i Diemen i Nederland. Randstad N.V. er notert på NYSE Euronext. For mer informasjon, se www.randstad.com og www.randstad.no