sykepleier

bethina breddam, randstad
omfang
konsulent
søk nå

om stillingen

arbeidsgiver
Randstad Care AS
arbeidssted
bodø, nordland
kategori
Helse
sektor
Privat
omfang
konsulent
kontakt
bethina breddam
telefon
+4792228218
e-post
bethina.breddam@randstad.no
søknadsfrist
Fortløpende
søk nå

stillingsbeskrivelse

Randstad Care søker etter nyutdannede sykepleiere som har lyst til å opparbeide seg kompetanse og få sykehuserfaring. Vi har oppdrag på både medisinske og kirurgiske avdelingene over hele landet. Flere avdelinger på sykehus i eksempelvis Nord Norge søker nå sykepleiere til sommeren. Dette passer for deg som ønsker å tjene litt ekstra i sommer, og samtidig oppleve vakre sommersteder i Norge. En unik mulighet til å prøve ulike fagfelt for å se hvor du trives best som sykepleier. 

Randstad Care er best rangert på å levere sykepleiere til alle landets sykehus. Vi er rangert som nummer en i Helse Nord, Helse Midt-Norge, Helse Vest og har ledende plassering i Helse Sør-Øst. 

Vi betaler for reise og bolig under oppdraget og ordner alt det praktiske for deg.  Du får du alltid din egen bolig - du deler ikke med andre. Du velger selv hvilke oppdrag/avdeling du ønsker å jobbe på. Det er også muligheter for å dra ut sammen med andre sykepleiere du kjenner. Vervebonus blir gitt.  

Ønsker du å jobbe i sommerferien, ta gjerne kontakt med oss allerede nå for å sikre deg det beste oppdrag! Ta kontakt for mer informasjon med Bethina Breddam +47 92228218 eller søk på stillingen nå ved å sende CV til care@randstad.no.


Kvalifikasjoner:

 • Sykepleier med norsk autorisasjon
   
 • Du kan jobbe selvstendig, er fleksibel og samarbeidsvillig
   
 • Liker en utfordring og ønsker daglig påfyll
   
 • Glad i å jobbe med mennesker og yte omsorg
   
 • Snakker et skandinavisk språk
   

Vi kan tilby:

 • Ryddige og konkurransedyktige vilkår
   
 • Lønn over tariff og 12 % feriepenger
   
 • Vi dekker reise fra « dør til dør» og egen bolig
   
 • Du vil få en egen konsulent som følger deg tett opp i oppdraget
   
 • Mulighet for tilbud om mange spennende oppdrag  
   
 • Gratis HLR kurs dersom du ikke har gjennomgått dette på over 1 år.

om arbeidsgiver

Er du nyutdannet sykepleier og usikker på hvor du skal jobbe etter studiene?

Om arbeidsgiver

Randstad er den globale markedslederen innen HR-service tjenester. Vi hjelper mennesker og virksomheter med å realisere sitt fulle potensial. Dette gjør vi ved å kombinere kraften i dagens teknologi med vår brennende interesse for mennesker. Dette kaller vi Human Forward.I 2019 hjalp vi mer enn to millioner kandidater med å finne en meningsfylt jobb hos en av våre 280 000 kunder. I tillegg ga vi opplæring til mer enn 350 000 mennesker.Randstad har en tilstedeværelse i 38 land over hele verden, og har en topp-tre markedsposisjon i halvparten av disse. I 2019 hadde Randstad i gjennomsnitt 38 280 egne ansatte og en omsetning på 23,7 mrd Euro. Randstad ble etablert i 1960 og har hovedkontor i Diemen i Nederland. Randstad N.V. er notert på NYSE Euronext. For mer informasjon, se www.randstad.com og www.randstad.no