sykepleier

carolina hanssen, randstad
omfang
konsulent
søk nå

om stillingen

arbeidsgiver
Randstad Care AS
arbeidssted
oslo
kategori
Helse
sektor
Privat
omfang
konsulent
stilling
Fulltid
kontakt
carolina hanssen
telefon
+4796704876
e-post
carolina.hanssen@randstad.no
søknadsfrist
Søknader behandles fortløpende
søk nå

stillingsbeskrivelse

Vi søker en sykepleier til en spennende stilling som medisinsk rådgiver på vegne av en våre største kunder innen reisefosikring.
Som medisinsk rådgiver bistår du ulike kunder som har behov for helse rådgiving hvor de befinner seg i verden fra ditt hjemmekontor.

Om oppdraget: 

  • Sted: kontoret ligger sentralt i Oslo, men arbeidet pågår fra hjemmekontor.  
  • Periode: fra snarest. 12 måneder varighet.  
  • Stillingsprosent: 100%.
  • Opplæring: etter avtale.  
  • Arbeidstid: vaktskiftordninger, dag-, mellom-, kveldsvakter på hverdager og i helger. Nattevakter er ikke en del av turnusen per i dag, men kan komme på sikt. Det ønskes det at du er fleksibel mht. å jobbe i  høysesongene som primært ligger i ferier og på helligdager. 
Arbeidsoppgaver: 
Hos kunden får du en variert og spennende hver dag hvor du tar medisinske vurderinger i henhold til forsikringsvilkår. Kundene er avhengig av din medisinsk bistand hvor du tar ulike vurdering av sykdomsforløp og behandlingsplaner i samarbeid med kundes leger og  spesialister. I tillegg får du mulighet til å kommunisere med ulike medisinsk personell i Norge og utlandet.  Samtidig er det avgjørende din medisinsk rådgivning og risikovurdering før og under reise til utlandet. Du har også ansvar over video- og telefoniske konsultasjoner med pasienter, distribusjon av digitale/elektronisk resepter.

Kvalifikasjoner og egenskaper:
Vi søker etter en autorisert sykepleier med minimum 3 års klinisk erfaring i Norge og/eller Norden. Vi er interesser i deg som har bred og variert erfaring som sykepleier, fortrinnsvis fra legevakt, akuttmottak  og/eller sykehus. Relevant bakgrunn er erfaring fra f.eks.: Sykehus (kirurgi/medisinsk), akuttmottak / Legevakt, medisinske poliklinikker, AMK-sentral eller Psykiatri og eldreomsorg er også relevant. Helst i kombinasjon av de  førstnevnte. Annen erfaring som er et pluss (reisemedisin, medisinsk rådgiving/kundeservice, forsikring, internasjonal erfaring/reiseerfaring, telemedisin/teknologi eller triagering). 

Jobben krever gode kommunikasjonsevner og det er et krav at du snakker flytende norsk/nordisk språk og engelsk – ytterligere språk er en fordel.

Som person ser vi etter en fleksibel ansatt som ønsker utfordringer i form av nye arbeidsoppgaver. Du er beslutningsdyktig og handlekraftig og vet at din beslutning er viktig for sakens  fremdrift og for kunden. 
Du kommer til å jobbe med mennesker og det er avgjørende at du kan formidle komplekse budskap på en empatisk måte og har god formidlingsevne. Jobben krever at du jobber strukturert, selvstendig og at du er god til å samarbeide tverrfaglig. I tillegg må du klare å prioritere oppgaver når det er travelt og trives med høyt tempo, da dette er en del av hverdagen. 
De komplekse saker du kommer til håndtere krever at du holder deg faglig oppdatert og er interessert i å lære mer.  
Du har svært gode IT-kunnskaper og lærer raskt nye systemer og samtidig er positiv til å arbeide remote/hjemmefra som del av et Nordisk team. 

Vi tilbyr:

  • En fleksibel jobb med god lønn og gode arbeidsbetingelser.
  • Du vil få en fast kontaktperson som vil følge deg opp underveis i oppdraget.
  • Pensjon og forsikringsordninger.


Høres dette spennende ut? Vil du vite mer? 
Ta gjerne kontakt! 

Du kan også sende CV direkte til carolina.hanssen@randstad.no

om arbeidsgiver

Vi søker en dyktig sykepleier som vil jobbe i Oslo for et spennende oppdrag innen reiseforsikring.

Om arbeidsgiver

Randstad er den globale markedslederen innen HR-service tjenester. Vi hjelper mennesker og virksomheter med å realisere sitt fulle potensial. Dette gjør vi ved å kombinere kraften i dagens teknologi med vår brennende interesse for mennesker. Dette kaller vi Human Forward.I 2019 hjalp vi mer enn to millioner kandidater med å finne en meningsfylt jobb hos en av våre 280 000 kunder. I tillegg ga vi opplæring til mer enn 350 000 mennesker.Randstad har en tilstedeværelse i 38 land over hele verden, og har en topp-tre markedsposisjon i halvparten av disse. I 2019 hadde Randstad i gjennomsnitt 38 280 egne ansatte og en omsetning på 23,7 mrd Euro. Randstad ble etablert i 1960 og har hovedkontor i Diemen i Nederland. Randstad N.V. er notert på NYSE Euronext. For mer informasjon, se www.randstad.com og www.randstad.no