sykepleier/akuttsykepleier

åsa amdal, randstad
omfang
konsulent
søk nå

om stillingen

arbeidsgiver
Randstad Care AS
arbeidssted
oslo
kategori
Helse
sektor
Privat
omfang
konsulent
kontakt
åsa amdal
telefon
+4798027143
e-post
asa.amdal@randstad.no
søknadsfrist
Søknader behandles fortløpende
søk nå

stillingsbeskrivelse

Vi søker dyktig sykepleier til legevakt på Rygge flyplass.
Vi søker deg som kan starte fra snarest og som kan jobbe ut september, med mulighet til forlengelsen ut året for en 80-100% stilling, fra tre til fem dager i uke.
Du får mulighet til å kombinere ditt privatliv med oppdraget, da arbeidstiden er fra 07.30 til 15:30 i ukedager.
Du får en god opplæring som er tilpasset til din kompetanse, sammen med opplæring i dokumentasjonssystem SanDoc. 

Arbeidsoppgaver: 
Hos kunden får du en variert og spennende hver dag hvor du tar medisinske vurderinger i almentilstand til pasientene som kommer til legevakten. Du tar ulike vurdering av sykdomsforløp og behandlingsplaner i samarbeid med legene og andre spesialister. 

Kvalifikasjoner og egenskaper:
Vi søker etter en autorisert sykepleier med legevakt erfaring. Jobben krever gode kommunikasjonsevner og det er et krav at du snakker flytende norsk på morsmål/C1 nivå.
Som person ser vi etter en fleksibel person som ønsker utfordringer i form av nye arbeidsoppgaver. Jobben krever at du jobber strukturert og at du er god til å samarbeide tverrfaglig. I tillegg må du klare å prioritere oppgaver når det er travelt og trives med høyt tempo, da dette er en del av hverdagen.
De komplekse saker du kommer til håndtere krever at du holder deg faglig oppdatert og er interessert i å lære mer.  

Vi tilbyr:
Vi kan tilby deg en fleksibel jobb med god lønn og gode arbeidsbetingelser. Samtidig vil du få en fast kontaktperson som vil følge deg opp underveis i oppdraget.
Alle våre ansatte har tilgang til gode pensjon og forsikringsordninger.

Høres dette spennende ut? Vil du vite mer?
Ta gjerne kontakt med oss!
Du kan også sende CV direkte til carolina.hanssen@randstad.no

 

 

om arbeidsgiver

Vi søker dyktig sykepleier med erfaring fra legevakt til spennende stilling på Rygge flyplass.

Om arbeidsgiver

Randstad er den globale markedslederen innen HR-service tjenester. Vi hjelper mennesker og virksomheter med å realisere sitt fulle potensial. Dette gjør vi ved å kombinere kraften i dagens teknologi med vår brennende interesse for mennesker. Dette kaller vi Human Forward.I 2019 hjalp vi mer enn to millioner kandidater med å finne en meningsfylt jobb hos en av våre 280 000 kunder. I tillegg ga vi opplæring til mer enn 350 000 mennesker.Randstad har en tilstedeværelse i 38 land over hele verden, og har en topp-tre markedsposisjon i halvparten av disse. I 2019 hadde Randstad i gjennomsnitt 38 280 egne ansatte og en omsetning på 23,7 mrd Euro. Randstad ble etablert i 1960 og har hovedkontor i Diemen i Nederland. Randstad N.V. er notert på NYSE Euronext. For mer informasjon, se www.randstad.com og www.randstad.no