truckfører

edward løwe, randstad
omfang
vikariat
søk nå

om stillingen

arbeidsgiver
Randstad AS avd Larvik
arbeidssted
larvik, vestfold og telemark
kategori
Lager, transport og logistikk
sektor
Privat
omfang
vikariat
stilling
Fulltid
kontakt
edward løwe
telefon
+4745617131
e-post
edward.lowe@randstad.no
søknadsfrist
31.10.2022
søk nå

stillingsbeskrivelse

Har du truckførerbevis og ønsker jobb?

Vi i Randstad får stadig vekk oppdrag fra våre kunder hvor de ønsker nye medarbeidere med erfaring fra truckkjøring, og medarbeidere som har gyldig truckførerbevis. Om dette er deg og du kunne tenkt deg nye utfordringer så bør du søke her! 

Dette er en generell annonse, det er altså ingen stilling ledig nå for øyeblikket. Søker du her vil du være blant de første vi kontakter når en stilling blir ledig. 

Jeg anbefaler deg å søke dersom du har noe av arbeidserfaringen som nevnt under.

Arbeidsoppgaver som kan være aktuelle: 
- Forberede ordre
- Registrere/ skanne innkommende varer
- Truckkjøring 
- Lasting og lossing 
- Plukk og pakk
- Varemottak
- Annet forefallende arbeid på lager

Kompetanse som veier positivt: 
- Truckførerbevis (T1-T2-T3-T4)
- Erfaring fra lignende arbeid
 

Om arbeidsgiver

Randstad er den globale markedslederen innen HR-service tjenester. Vi hjelper mennesker og virksomheter med å realisere sitt fulle potensial. Dette gjør vi ved å kombinere kraften i dagens teknologi med vår brennende interesse for mennesker. Dette kaller vi Human Forward.I 2019 hjalp vi mer enn to millioner kandidater med å finne en meningsfylt jobb hos en av våre 280 000 kunder. I tillegg ga vi opplæring til mer enn 350 000 mennesker. Randstad har en tilstedeværelse i 38 land over hele verden, og har en topp-tre markedsposisjon i halvparten av disse. I 2019 hadde Randstad i gjennomsnitt 38 280 egne ansatte og en omsetning på 23,7 mrd Euro. Randstad ble etablert i 1960 og har hovedkontor i Diemen i Nederland. Randstad N.V. er notert på NYSE Euronext. For mer informasjon, se www.randstad.com og www.randstad.no