verksfører

torgrim sollid, randstad
omfang
student jobs
søk nå

om stillingen

arbeidsgiver
Randstad AS
arbeidssted
harstad, troms og finnmark
kategori
Industri og produksjon
sektor
Privat
omfang
student jobs
stilling
Fulltid
kontakt
torgrim sollid
telefon
+4790985802
e-post
torgrim.sollid@randstad.no
søknadsfrist
Snarest
søk nå

stillingsbeskrivelse

På vegne av Peab Asfalt søker vi etter en proaktiv og pliktoppfyllende verksfører til asfaltfabrikk i Kasfjord like utenfor Harstad.
 

Peab Asfalt er opptatt av å verne om den bærekraftige framtiden. Vi asfalterer alt fra mindre veier til større infraprosjekter for at vi alle skal føle oss trygge når vi kjører, sykler eller går på veier og fortau.

For oss er det viktig å minimere vår påvirkning på miljøet gjennom gjenvinning av asfalt, stadig utvikle lavenergi metoder for produksjon og i erstatte tidligere fyringsmetoder med nye og mer miljøvennlige alternativ. Dette er viktig for oss.
 

Oppgaven din vil være å produsere forskjellige typer asfalt som skal legges på veiene i Sør-Troms, Lofoten og Vesterålen. Du vil selvfølgelig få opplæringen du trenger, men det er en fordel om du har en grunnleggende interesse. 

Typene asfalt som skal produseres vil være bestemt på forhånd, men det er din oppgave å påse og sørge for at det blir produsert riktig mengde av riktig type

På grunn av at asfalt er ferskvare, starter dagen tidlig for å ha klar leveransene når asfaltleggerne kommer på jobb. Om du trives med å stå opp når andre enda ligger å sover, er dette absolutt jobben for deg da dere ofte er igang mellom 04.00-04.30.

Det er en fordel om du er fleksibel i forhold til arbeidstid, da det kan variere om det blir kjørt 4 eller 5 arbeidsdager i uken.
 

Vi ønsker at du:

  • Evner å sette deg inn i nye datasystemer
  • Har maskinførerbevis for hjullaster
  • Er framoverlent
  • Er positiv og sosialt anlagt


Du vil bli ansatt gjennom Randstad AS med samme betingelser som om du var fast ansatt i PEAB. Gjennom Randstad vil du bli fulgt opp jevnlig av dedikert konsulent og få lønn utbetalt to ganger i måneden.

Stillingen er sesongbasert, med muligheter for fast ansettelse etter endt oppdrag. Oppstartsmøtet er rundt 20.mai med oppstart uken etter, og varighet er så lenge asfaltsesongen varer. Sannsynligvis til september/oktober.

Dersom dette virker interessant eller om du har spørsmål kan du ta kontakt med konsulent Torgrim Sollid i Randstad AS for en uforpliktende prat.

om arbeidsgiver

Er du klar for sommerens tøffeste sesongjobb?

Om arbeidsgiver

Randstad er den globale markedslederen innen HR-service tjenester. Vi hjelper mennesker og virksomheter med å realisere sitt fulle potensial. Dette gjør vi ved å kombinere kraften i dagens teknologi med vår brennende interesse for mennesker. Dette kaller vi Human Forward.I 2019 hjalp vi mer enn to millioner kandidater med å finne en meningsfylt jobb hos en av våre 280 000 kunder. I tillegg ga vi opplæring til mer enn 350 000 mennesker. Randstad har en tilstedeværelse i 38 land over hele verden, og har en topp-tre markedsposisjon i halvparten av disse. I 2019 hadde Randstad i gjennomsnitt 38 280 egne ansatte og en omsetning på 23,7 mrd Euro. Randstad ble etablert i 1960 og har hovedkontor i Diemen i Nederland. Randstad N.V. er notert på NYSE Euronext. For mer informasjon, se www.randstad.com og www.randstad.no