Proffice får ny leder i Norge

Oslo, 10.02.2015

 Eivind Bøe tiltrer som ny administrerende direktør for Proffice-konsernets virksomhet i Norge. 

– Norge er et viktig marked for Proffice-konsernet og jeg er glad for at vi får en sterk leder på plass. Eivind Bøe kommer til å utvikle forretningen med våre eksisterende kunder, samt skape muligheter til å finne nye, sier Henrik Höjsgaard, VD og konsernsjef i Proffice Group. 

Eivind Bøe tiltrer andre halvdel av februar og kommer til å inngå i konsernledelsen for Proffice Group med ansvar for både Proffice og Dfind selskapene i Norge. Han kommer senest fra stillingen som administrerende direktør i OneCo Technologies AS.

Eivind Bøe er 48 år og har bred ledererfaring fra ulike bransjer. Han var blant annet administrerende direktør i Ramirent i fem år, og har tidligere vært administrerende direktør i Altima, og leder for Siemens Security Systems Norge. Bøe har også vært konsernsjef i Dekk1 kjeden. Han har hatt oppdrag som interim leder, jobbet som konsulent og har hatt ulike lederstillinger i Forsvaret. Eivind Bøe er utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole og operativ offiser fra Sjøkrigsskolen.

– Jeg gleder meg veldig over å kunne jobbe i Proffice som gjør et viktig arbeid for både kunder og ansatte. Her finnes  eksperter som er best på å matche rett person med rett jobb, i rett tid. Flere av Norges mest fremgangsrike selskaper er allerede kunder hos Proffice, noe som er et bevis på den kvaliteten selskapet leverer i dag. Nå skal vi skjerpe våre tilbud ytterligere, noe jeg håper både eksisterende og nye kunder vil oppdage, avslutter Eivind Bøe.

 

For mer informasjon, kontakt:

Henrik Höjsgaard, VD og konsernsjef  Proffice Group, +46 8 787 17 00, henrik.hojsgaard@proffice.com

Eivind Bøe, + 47 909 98 150, ny administrerende direktør Proffice Norge

Proffice Group er en av Nordens største spesialister innen personalutleie, rekruttering og omstilling. Gjennom engasjement og lydhørhet hjelper vi mennesker og bedrifter med å finne løsninger for å utvikle seg. Proffice Group består av Proffice, Dfind og Antenn og har cirka 10 000 medarbeidere. Proffice er børsnotert på Nasdaq Stockholm, Mid Cap.

www.profficegroup.com