Proffice Care utvider sin virksomhet og satser på spesialsykepleiere

Oslo, 27.03.2014

Proffice Care, nordisk spesialist på helsebemanning, utvider sitt virksomhetsområde i Norge og starter rekruttering og formidling av både sykepleiere og spesialsykepleiere.

– Det finnes et stort behov for våre tjenester i Norge – og i hele Norden. Vår ambisjon er å være en del av løsningen på sykepleiermangelen, sier Lars E. Jacobsen, leder for Proffice Care i Norge.

Han mener satsingen på sykepleiere er et naturlig skritt for Proffice Care i Norge, som de siste årene har bygget en sterk virksomhet innen legebemanning.

Proffice Care er også virksomme i Sverige og er et av de største nordiske bemannings- og rekrutteringsselskapene for leger, sykepleiere og legesekretærer.

– Mangelen på sykepleiere er stor både i Norge og i Sverige. De fleste sykehusene er i dag avhengig av innleid personell. Ved å være operative i begge de nordiske landene kan vi møte behovet i hele Norden, sier Lars E. Jacobsen.

Arne Granheim som har lang erfaring fra bemanningsbransjen og Cathrine Harlem, tidligere intensivsykepleier ved OUS i Oslo, er ansvarlige for Proffice Care sin satsing på rekruttering og formidling av sykepleiere og spesialsykepleiere.

Spesialsykepleiere innen IVA og operasjon er mangelvare på mange sykehus, og det er her vi ønsker å bidra. Vi har gode kandidater som vi allerede nå kan tilby sykehusene.

– Det finnes over 100 sykehus i Norge og de fleste etterspør spesialt IVA- og operasjonssykepleiere. Allerede i dag kan vi formidle oppdrag til sykehus over hele landet, avslutter Arne Granheim.

 

For mer informasjon kontakt:

Lars E. Jacobsen, leder for Proffice Care, Norge +4792601437,lars.jacobsen@profficecare.no

Anna Svanberg, VD for Proffice Care, +46708741533,anna.svanberg@profficecare.se