Svenske i rullestol bestiger Nordens høyeste fjell

Oslo, 14.08.2014

På onsdag i neste uke vil rullestolbundne Aron Anderson, sammen med medarbeidere fra Proffice, starte bestigningen av Nordens høyeste fjell, Galdhøpiggen.

– Det blir en fantastisk utfordring å bestige Galdhøpiggen etter svenske Kebnekaise, og samtidig samle inn penger til det formålet jeg brenner for: kampen mot barnekreft, sier Aron Anderson.

Aron Anderson er en ambassadør for Barncancerfonden i Sverige, en foreleser og en inspirasjonskilde som ble rammet av kreft allerede som åtteåring. Etter operasjonen ble han rullestolbunden. Han lot imidlertid ikke det begrense tilværelsen, og begynte tidlig å sette utfordringer for seg selv.

– Jeg trente opp kroppen og deltok i stadig flere sportslige utfordringer. Jeg har besteget Kebnekaise i rullestol og på krykker, og tidligere i sommer var det tid forEuropas høyeste fjell Elbrus, i Kaukasus i Russland.

Nå er det altså Nordens høyeste fjell, Galdhøpiggen, som står for tur. Sammen med kunder og medarbeidere fra Proffice skal Aron bruke 15 timer på å komme seg opp de 2469 meterene, samtidig som han samler inn penger til Barnekreftforeningen.

– Vi er veldig glade for samarbeidet med Aron. De verdiene han står for er noe vi virkelig støtter – mangfold. Det innebærer at du kan lykkes selv med andre forutsetninger. Aron har et fantastisk engasjement og driv, og er et levende bevis på at man kan oppnå fantastiske ting og at man klarer mye mer enn man tror, når man bare har riktig motivasjon, sier Stein André Haugerud, viseadministrativ direktør i Proffice.

Følg Arons bestigning av Galdhøpiggen den 20. august fra kl. 06.00 på:http://aronanderson.se/    

 

For mer informasjon, kontakt:

Aron Anderson, +46 702 17 66 97, aron@aronanderson.se, bilder kan lastes ned fra  www.aronbilder.se

Stein André Haugerud, +47 400 214 40, viseadministrativ direktør i Proffice,steinandre.haugerud@proffice.no 

Maria Uggla, PR- og pressesjef Proffice, +46 733 57 00 32,maria.uggla@proffice.com