om oss

Å velge riktig rekrutteringsselskap kan tilføre verdi og forenkle prosessen med å finne den beste kandidaten til stillingen det skal ansettes i - uansett om det er et fast eller midlertidig behov.

Vårt mål og vår oppgave er alltid å finne den best egnede kandidaten, men også minimere risiko for en feilansettelse. Gjennom velutprøvde og grundige utvelgelsesprosesser sikrer vi at våre kunder tar de rett valgene.
Randstad er stolte over å være verdens nest største bemanningsselskap, men vi er også ydmyke for at vi aldri er bedre enn vår siste leveranse.

  Randstad i Norge

  Randstad ble grunnlagt av Frits Goldschmeding og Ger Daleboudt i Nederland 1960, og er i dag etablert i 39 land. Vi er verdens nest største aktør av HR og bemanningsløsninger med 32 280 ansatte. Gruppen er børsnotert og nådde i 2015 en omsetning på over 20 milliarder Euro.
  Randstad kom til Norge i 2008 gjennom et oppkjøp av en lokal nisjespesialist og har siden den gang vokst til et markedsledende rekrutteringsselskap. Vi er lokalisert over hele landet

  vår historie

  I den spede begynnelse bestod Randstads kun av en gammel sykkel, to studentrom og 500 nederlandske gylden. Sammen med grunnlegger Frits Goldschmeding og Ger Daleboudt store planer, skulle dette vise seg og være nok til å en dag påvirke arbeidsmarkedet. De to mente at markedet burde være annerledes, og bedre - mer fleksibelt - og at midlertidig arbeidskraft var midlene for å oppnå det.
  Deres visjon ble en realitet. Innen ti år, hadde Randstad etablert filialer i fire land, og i dag er vi et av verdens største og mest anerkjente rekrutteringsbyråer.

  Randstad er Revidert Arbeidsgiver

  For oss i Randstad er det viktig å være en god arbeidsgiver for våre utleide medarbeidere. Samtidig jobber vi kontinuerlig med å utvikle oss til å være en kvalitetsleverandør for våre kunder. For å få dokumentert vår kvalitet og profesjonalitet som arbeidsgiver har vi underlagt oss en frivillig revisjonsordning, Revidert Arbeidsgiver.

  vi er ISO-sertifisert

  For å leve opp til våre konsulenter, kunders og kandidaters forventninger jobber vi systematisk med kvalitet og stadige forbedringer. Som et bevis på våre tiltak har Proffice siden 1995 vært ISO-sertifisert etter den internasjonale standarden for kvalitetsstyring, ISO 9001:2008.

  registrert bemanningsselskap

  03 okt 2016
  Randstad er et registrert selskap i NHO Service Bemanningsbransjen. Som medlem forplikter vi oss til å overholde vedtektene til Bemanningsbransjen i NHO Service og bransjens etiske retningslinjer samt å respektere de beslutninger som gjøres i henhold til disse.

  corporate governance