møt teamet i randstad larvik!

Teamet består av tre senior rådgivere og en researcher. Disse rådgiverne har lang fartstid, som kan gi deg trygghet og stabilitet med deres kompetanse og erfaring. 

ekstra fokus på lederrekruttering.

Lederrekruttering er den mest kritiske rekrutteringen en bedrift kan gjøre. Lederrekruttering og rekruttering til nøkkelposisjoner krever derfor ekstra fokus.

Randstad Vestfold og Telemark har flere dedikerte rådgivere spesialisert på rekruttering og tilbyr ledende kvalitetssikring i søk og selekteringsprosessen når din bedrift ønsker bistand innen lederrekruttering og search. 

Vi tilbyr skreddersydde løsninger for rekruttering av ledere og nøkkelpersoner. Suksess for oss er når kandidat og kunde sammen oppnår suksess.

møt noen av våre dyktige rådgivere.

henriette austnes

henriette larvik

business area manager- DNV-Gl recruiter

Henriette har bakgrunn innenfor salg, drift og ledelse. Med 25 års erfaring innen salg og salgsledelse har hun god forståelse for hva som skal til for å lykkes. Som rekrutteringsrådgiver har hun erfaring fra hele rekrutteringsprosessen, fra kravspesifisering til gjennomføring av intervjuer, seleksjon, search og testing.

"Rekruttering er skreddersøm, der kravspesifikasjonen er grunnmuren og svært avgjørende for at rekrutteringen skal bli vellykket. En god kartlegging av organisasjon og kravprofil, danner grunnlaget for en god oppdragsforståelse og sikrer at kunden får inn den rette kompetansen"

tom christiansen

linda leine

edward løwe

vi gleder oss til å høre fra deg!

du finner oss her