bemanning og rekruttering i drammen.

Randstad er et bemanningsselskap i Drammen. Vi tilbyr bemanning og rekruttering i hele fylket, og har et stort antall stillinger innenfor de fleste bransjer. Via vårt søsterselskap Dfind tilbyr vi også tjenester innen omstilling, IT, økonomi, engineering og executive search

kontakt

Torgeir Vraas plass 4
3000 Drammen

Telefon 400 21 400
drammen@randstad.no

Du finner alle våre ledige stillinger i Drammen og Buskerud her. For å få tips og veiledning i hvordan du skal lykkes best som jobbsøker, les gjerne våre inspirasjonsartikler. Vi setter også stor pris på om du har lyst til å følge oss på Facebook eller LinkedIn

postadresse

Torgeir Vraas plass 4
3044 Drammen

support

Har du spørsmål angående ledige stillinger, registrering av CV eller en jobb du har søkt? Da er du velkommen til å kontakte vår support.

last opp CV

opprett konto

Ved å laste opp din CV hos oss blir du tilgjengelig som jobbsøker uten at du søker på en spesifikk jobb. Det tar kun noen minutter!

last opp CV nå!

forespørsel

 

Vi snakker gjerne med deg om hvordan vi kan hjelpe deg med rekruttering og bemanning i Drammen. Ring oss på 400 21 400, eller send oss en mail til drammen@randstad.no, så kontakter vi deg i løpet av 24 timer, man-fre.