bemanning og rekruttering i førde.

Randstad er et bemanningsselskap i Førde. Vi tilbyr bemanning og rekruttering i Sogn og Fjordane med spesielt fokus på bygg og anlegg, HR, administrasjon, salg, kundeservice, lager og logistikk, samt produksjon. Via vårt søsterselskap Dfind tilbyr vi også tjenester innen omstilling, IT, økonomi, engineering og executive search

kontakt

Øyrane 3
6800 Førde

Telefon 400 21 568 
sognogfjordane@randstad.no

Du finner alle våre ledige stillinger i Sogn og Fjordane her. For å få tips og veiledning i hvordan du skal lykkes best som jobbsøker, les gjerne våre inspirasjonsartikler. Vi setter også stor pris på om du har lyst til å følge oss på Facebook eller LinkedIn

postadresse

Postboks 17
6801 Førde

support

Har du spørsmål angående ledige stillinger, registrering av CV eller en jobb du har søkt? Da er du velkommen til å kontakte vår support.

last opp CV

opprett konto

Ved å laste opp din CV hos oss blir du tilgjengelig som jobbsøker uten at du søker på en spesifikk jobb. Det tar kun noen minutter!

last opp CV nå!

forespørsel

 

Vi snakker gjerne med deg om hvordan vi kan hjelpe deg med rekruttering og bemanning i Sogn og Fjordane. Ring oss på 400 21 556, eller send en mail til sognogfjordane@randstad.no , så kontakter vi deg i løpet av 24 timer, mandag-fredag.