bemanning og rekruttering i fredrikstad.

Randstad er et bemanningsselskap i Fredrikstad. Vi tilbyr bemanning og rekruttering i Østfold med spesielt fokus på HR, administrasjon, salg, kundeservice, bygg og anlegg, lager og logistikk og produksjon. Via vårt søsterselskap Dfind tilbyr vi også tjenester innen omstilling, IT, økonomi, engineering og executive search

kontakt

Kråkerøyveien 2A
1671 Kråkerøy

Telefon 400 21 400
fredrikstad@randstad.no

Du finner alle våre ledige stillinger i Fredrikstad og Østfold her. For å få tips og veiledning i hvordan du skal lykkes best som jobbsøker, les gjerne våre inspirasjonsartikler. Vi setter også stor pris på om du har lyst til å følge oss på Facebook eller LinkedIn

postadresse

Kråkerøyveien 2A
1671 Kråkerøy

support

Har du spørsmål angående ledige stillinger, registrering av CV eller en jobb du har søkt? Da er du velkommen til å kontakte vår support.

last opp CV

opprett konto

Ved å laste opp din CV hos oss blir du tilgjengelig som jobbsøker uten at du søker på en spesifikk jobb. Det tar kun noen minutter!

last opp CV nå!

forespørsel

 

Vi snakker gjerne med deg om hvordan vi kan hjelpe deg med rekruttering og bemanning i Fredrikstad. Ring oss på 400 21 400, eller send en mail til fredrikstad@randstad.no, så kontakter vi deg i løpet av 24 timer, mandag-fredag.