bemanning og rekruttering på gjøvik.

Randstad Gjøvik er et bemanningselskap i Randstad. Vi tilbyr bemanning og rekruttering i Oppland med spesielt fokus på HR, administrasjon, salg, kundeservice, bygg og anlegg, lager og logistikk samt produksjon. Via vårt søsterselskap Dfind tilbyr vi også tjenester innen omstilling, IT, økonomi, engineering og executive search

kontakt

Nedre Torvgate 18
2815 Gjøvik

Telefon 400 21 400
gjovik@randstad.no

Du finner alle våre ledige stillinger  på Gjøvik og i Oppland her. For å få tips og veiledning i hvordan du skal lykkes best som jobbsøker, les gjerne våre inspirasjonsartikler. Vi setter også stor pris på om du har lyst til å følge oss på Facebook eller LinkedIn

postadresse

Nedre Torvgate 18
2815 Gjøvik

support

Har du spørsmål angående ledige stillinger, registrering av CV eller en jobb du har søkt? Da er du velkommen til å kontakte vår support.

last opp CV

opprett konto

Ved å laste opp din CV hos oss blir du tilgjengelig som jobbsøker uten at du søker på en spesifikk jobb. Det tar kun noen minutter!

last opp CV nå!

forespørsel

Vi snakker gjerne med deg om hvordan vi kan hjelpe deg med rekruttering og bemanning på Gjøvik. Ring oss på 400 21 400, eller send en mail til gjovik@randstad.no, så kontakter vi deg i løpet av 24 timer, mandag-fredag.