bemanning og rekruttering på hamar.

Randstad er et bemanningsselskap på Hamar. Vi tilbyr bemanning og rekruttering i hele fylket, og har et stort antall stillinger innenfor de fleste bransjer. Via vårt søsterselskap Dfind tilbyr vi også tjenester innen omstilling, IT, økonomi, engineering og executive search

kontakt

Torggata 72,
2317 Hamar
tlf 400 21 400 

Du finner alle våre ledige stillinger i Hedmark og Oppland her.

Skal du registrere CV i vårt system må du som er bosatt i Hedmark velge Gjøvik som kontor. Du vil uansett bli registrert som søker på riktig adresse. Dette er kun av administrative årsaker.

For å få tips og veiledning i hvordan du skal lykkes best som jobbsøker, les gjerne våre inspirasjonsartikler. Vi setter også stor pris på om du har lyst til å følge oss på Facebook eller LinkedIn

postadresse

Torggt 72,
2317 Hamar

support

Har du spørsmål angående ledige stillinger, registrering av CV eller en jobb du har søkt? Da er du velkommen til å kontakte vår support.

last opp CV

forespørsel

Vi snakker gjerne med deg om hvordan vi kan hjelpe deg med rekruttering og bemanning på Hamar. Ring oss på 400 21 400, eller send oss en mail til hamar@randstad.no så kontakter vi deg i løpet av 24 timer, man-fre.