bemanning og rekruttering i tromsø.

Randstad Tromsø har sterk lokal forankring etter 20 år som leverandør og samarbeidspartner av bemanningsløsninger til regionen. Våre tjenester omfatter bistand ved behov for vikarer, engasjement, omstilling og rekruttering til faste stillinger.

 

kontakt

Grønnegata 58
9008 Tromsø

Telefon 400 21 400
tromso@randstad.no

Fra vårt kontor i Grønnegata tilbyr vi tjenester innen rekruttering og bemanning til hele Nord-Norge. Vi er opptatt av å være en samarbeidspartner for hele regionen og kan vise til referansekunder i Nordland, Troms og Finnmark.

Våre tjenester omfatter bistand ved behov for vikarer, engasjement, omstilling og rekruttering til faste stillinger.

Er du på jobbsøk? Da må du gjerne registrere deg på randstad.no eller ta kontakt for en prat om dine muligheter.

Du finner alle våre ledige stillinger i Troms her. For å få tips og veiledning i hvordan du skal lykkes best som jobbsøker, les gjerne våre inspirasjonsartikler. Vi setter også stor pris på om du har lyst til å følge oss på Facebook eller LinkedIn

postadresse

PB 962
9260 Tromsø

support

Har du spørsmål angående ledige stillinger, registrering av CV eller en jobb du har søkt? Da er du velkommen til å kontakte vår support.

last opp CV

opprett konto

Ved å laste opp din CV hos oss blir du tilgjengelig som jobbsøker uten at du søker på en spesifikk jobb. Det tar kun noen minutter!

last opp CV nå!

kontakt oss

Vi snakker gjerne med deg om hvordan vi kan hjelpe deg med rekruttering og bemanning i Tromsø, og Nord-Norge forøvrig. Ring oss på 400 21 400, eller send en mail til tromso@randstad.no så kontakter vi deg i løpet av 24 timer, mandag til fredag