søket viser artikkel 1-10 av totalt 21 artikkel

Sorter på:
11.08.2017

hva er gig-økonomi?

De fleste av oss har hørt om oppdragsøkonomi, ofte også omtalt som gig-økonomi eller delingsøkonomi. Mange av oss arbeider i den, men det er få som virkelig forstår hva det innebærer.

Les mer >
05.04.2017

Skype-intervju: "Lys, kamera ... bukser"

Jobbintervju på Skype blir stadig vanligere. For de av oss som ikke er Ryan Gosling eller Jennifer Lawrence oppleves det kanskje litt ubehagelig. Du føler deg ikke helt trygg på å snakke til et kamera. Å få et godt resultat kommer ikke av seg selv, men du kan enkelt gjøre noen grep som gjør…

Les mer >
28.02.2017

vikarboka - gratis bok

Over 80 000 personer får jobb via bemanningsbransjen hvert år. Av disse kommer 6 av 10 fra arbeidsledighet eller studier. Nå kan du lese historien til noen av disse i boken Vikar, som du kan laste ned gratis her

Les mer >
29.10.2016

Sju vanlige feil på LinkedIn

En velutformet LinkedIn-profil blir viktigere og viktigere når du søker jobb. Her er de syv vanligste feilene som du bør unngå, for å øke interessen for å øke interessen for din profil.

Les mer >
29.10.2016

Her er statusyrkene

Lege, advokat og ingeniør er yrkene med høyest status i Norge. Butikkmedarbeider, frisør og offentlig saksbehandler får bunnplasseringen.

Les mer >