arkiv

søket viser artikkel 31-40 av totalt 41 artikkel

Sorter på:

her er statusyrkene.

Lege, advokat og ingeniør er yrkene med høyest status i Norge. Butikkmedarbeider, frisør og offentlig saksbehandler får bunnplasseringen.

Les mer

få maksimalt ut av jobbjakten ved hjelp av sosiale medier.

I stedet for annonsering, blir det mer og mer vanlig at rekruttererne selv søker opp kandidater. Dette skjer via nettverk, kontakter og CV-databaser, men også ved hjelp av sosiale medier som LinkedIn og Facebook. Du har derfor mye å vinne på å holde den digitale profilen oppdatert.

Les mer

deleger ansvar - slik lykkes du.

Katarina Bondeson er markedsområdesjef i Antenn, kollegaen Anders Svärd er coach. Begge jobber med teamutvikling og vet hvor viktig det er å delegere på riktig måte. Her er deres tips.

Les mer

hvordan følge opp etter jobbintervjuet.

Mange ansettelsesprosesser drar noe ut i tid, og av og til må du gjennom flere intervjurunder. Men til slutt kommer den i mål, og du får tilbud eller avslag. For din egen del kan det være nyttig og evaluere prosessen

Les mer

hvordan gjennomføre jobbintervjuet.

Når du har blitt bedt om å stille på et jobbintervju har arbeidsgiveren sett for seg at du er i besittelse av egenskaper som er nødvendig for å være kvalifisert til stillingen. Ved å forberede deg godt styrker du din muligheter for å komme videre i prosessen.

Les mer

5 grunner til å ansette en nyutdannet.

Minstekravene bør være minst fem års erfaring med tilsvarende arbeid og omfattende bransjekunnskap. Feil. Prøv igjen! Her kommer sju grunner til hvorfor du bør satse på en nyutdannet kandidat.

Les mer

slik forklarer du hullene i CV-en.

Sykmeldt, arbeidsledig eller sittet i fengsel? Enkelte ting føles kanskje ekstra vanskelig å snakke om i et jobbintervju. Slik forklarer du hullene i CV-en din på en best mulig måte.

Les mer

hvordan skrive jobbsøknad?

For å kunne skrive en god jobbsøknad er det en fordel å vite hvem du henvender deg til, og jo mer du vet om jobben - jo lettere er det å skrive en god søknad. Her gir vi deg gode tips for hvordan skrive den beste søknaden.

Les mer