vårt neste karrieresteg er ditt.

Å ha en jobb å gå til er noe av det viktigste for oss mennesker. I Randstad jobber vi for at enda flere skal få denne muligheten og vi er stolte av at vi får lov til å bidra i denne viktige samfunnsoppgaven. Vi bryr oss om våre medarbeidere og brenner for å hjelpe våre talenter videre i sine karrierer.

se våre ledige stillinger

jobbe for randstad

Å være utleid via Randstad kan gi deg verdifull arbeidserfaring og for mange kan det være en vei ut av arbeidsledighet. Uansett om du er i begynnelsen av arbeidslivet eller har lang erfaring kan vi hjelpe deg videre i karrieren.

Hver dag jobber vi for å kunne tilby talenter som deg den riktige jobben. Kort forklart, rett person på rett plass. Dette er ikke en oppgave vi tar lett på. Vårt mål er alltid å finne løsninger som gir best mulig resultat, både for talentet vårt og for kunden vår.

Når du jobber for Randstad skal du alltid være trygg på at du har en seriøs arbeidsgiver i ryggen og at du blir behandlet rettferdig og med respekt. Hos oss får du personlig oppfølging fra egen kontaktperson, konkurransedyktige betingelser, god opplæring og alltid ryddige arbeidsforhold. I tillegg får du tilgang til vårt fordelsprogram, Randstad 4u.

Lurer du på mer om hva det vil si å jobbe for oss? Vi har satt sammen en oversikt over vanlige spørsmål og svar, som vi håper kan hjelpe deg et godt stykke på vei. Du er også alltid velkommen til å ta kontakt med oss direkte på info@randstad.no eller på telefon +47 400 21 400.

5 fordeler ved å være utleid via bemanningsbyrå.

Å være utleid via Randstad kan gi verdifull arbeidserfaring og for mange være en vei ut av arbeidsledighet. Tall fra NHO viser at 80.000 mennesker årlig får jobb gjennom bemanningsbyrå.

Les mer

vi bryr oss om deg og din karriere.

Hos oss får du alltid din egen kontaktperson, ryddige arbeidsforhold og god opplæring, så du kan være trygg på at du vil gjøre en god jobb. I tillegg får du også tilgang til vårt fordelsprogram, Randstad 4u.

les mer
illustrasjonsbilde av smilende kvinne med laptop

din neste jobb.

Vi jobber til enhver tid med mange ulike stillinger hos en rekke spennende selskaper. Kanskje er det i dag du finner akkurat den jobben du har lett etter?

se våre ledige stillinger

fortsatt noe du lurer på?

se vår Q&A