jobbe for randstad

Å være utleid via Randstad kan gi deg verdifull arbeidserfaring og for mange kan det være en vei ut av arbeidsledighet. Uansett om du er i begynnelsen av arbeidslivet eller har lang erfaring kan vi hjelpe deg videre i karrieren.

Hver dag jobber vi for å kunne tilby talenter som deg den riktige jobben. Kort forklart, rett person på rett plass. Dette er ikke en oppgave vi tar lett på. Vårt mål er alltid å finne løsninger som gir best mulig resultat, både for talentet vårt og for kunden vår.

Når du jobber for Randstad skal du alltid være trygg på at du har en seriøs arbeidsgiver i ryggen og at du blir behandlet rettferdig og med respekt. Hos oss får du personlig oppfølging fra egen kontaktperson, konkurransedyktige betingelser, god opplæring og alltid ryddige arbeidsforhold. I tillegg får du tilgang til vårt fordelsprogram, Randstad 4u.

Lurer du på mer om hva det vil si å jobbe for oss? Vi har satt sammen en oversikt over vanlige spørsmål og svar, som vi håper kan hjelpe deg et godt stykke på vei. Du er også alltid velkommen til å ta kontakt med oss direkte på info@randstad.no eller på telefon +47 400 21 400.

fortsatt noe du lurer på?

se vår Q&A