randstad care tar deg dit du vil.

Du trenger ikke velge mellom fleksibilitet og trygghet. Hos oss får du begge deler.

jobbe for oss

 • jobbe som lege

  Vi setter kvalitet høyt. Derfor er det ikke bare høy kvalitet vi søker i våre kandidater, men du skal også forvente at vi leverer av ytterste kvalitet i alle ledd til deg som jobber for oss.

  les mer
 • jobbe som sykepleier

  Ønsker du å kombinere karriere med reise og opplevelser? Vi tilbyr spennende oppdrag hos helseforetak over hele landet. 

  les mer
 • jobb innen life science

  Er du naturviter? Vi leter etter deg som ønsker videreutvikling og som kan gjøre en forskjell. Vi jobber med spennende kunder som kan tilby arbeidsplasser med høy fagkompetanse.

  les mer
illustrasjonsbilde av dame fra operasjonssal

opplev norge med randstad care.

Ønsker du å kombinere karriere med reise og opplevelser? Vi tilbyr spennende oppdrag hos helseforetak over hele landet. Registrer deg i dag og la din neste jobb finne deg!

registrer deg

spesialiserte medarbeidere

Sammen har våre medarbeidere en variert erfaring fra helse, bemanning, personalledelse, kvalitetssikring og salg. Det sikrer en profesjonell tilnærming til og forståelse for kompetansekravet hos helseforetakene og de enkelte avdelingene.

våre bemanningsteam
illustrasjonsbilde av helseteam

når kvalitet er alt.

Vi legger vår stolthet i å formidle personell som vet hva som kreves når de kommer på jobb og som kan faget sitt ut og inn. Uansett om du trenger spesialistkompetanse, hjelp til å drive en sengepost eller å korte ned operasjonskøer, så skal du være sikker på at vi har den rette personen.

våre tjenester

ønsker du å komme i kontakt med oss?

 1. Du treffer oss på e-post info@randstad.no eller på telefon +47 400 21 400. Du kan også fylle ut skjemaet under, så tar vi kontakt med deg så snart vi har mulighet.
 2. *
 3. *
 4. *
 5. send
 6.