randstad care tar deg dit du vil.

Du trenger ikke velge mellom fleksibilitet og trygghet. Hos oss får du begge deler.

jobbe for oss?

 • lege - somatikk, allmennmedisin og psykiatri

  Vi har rammeavtale med alle helseforetakene i Norge, og hjelper deg gjerne med å finne oppdrag som kan gi både deg og oppdragsgiver det beste utbyttet av arbeidet du legger ned. 

  les mer
 • sykepleier/spesialsykepleier

  Som vikar for oss kan du få store opplevelser på kjøpet. Vårt langstrakte land har mye å by på så hvorfor ikke jobbe en periode i Lofoten, på Helgeland eller i Bergen?

  les mer
 • jordmor

  Som vikar for oss kan du få store opplevelser på kjøpet. Vårt langstrakte land har mye å by på så hvorfor ikke jobbe en periode i Lofoten, på Helgeland eller i Bergen?

  les mer
 • dansk jordmor

  Vet du at du kan som dansk jordmor i Norge kan få fordelene ved det å være vikar, samtidig som du får de samme rettighetene som fast ansatte i norsk arbeidsliv har? 

  les mer
 • psykolog/psykologspesialist

  Jobben skal passe inn i livet - livet skal ikke tilpasses jobben. Å jobbe som vikar muliggjør fleksibilitet, og gir deg spillerom til å bruke arbeidstiden på det du virkelig liker å jobbe med.

  les mer
 • jobb innen life science

  Er du naturviter? Vi leter etter deg som ønsker videreutvikling og som kan gjøre en forskjell. Vi jobber med spennende kunder som kan tilby arbeidsplasser med høy fagkompetanse.

  les mer
illustrasjonsbilde av dame fra operasjonssal

opplev norge med randstad care.

Ønsker du å kombinere karriere med reise og opplevelser? Vi tilbyr spennende oppdrag hos helseforetak over hele landet. Registrer deg i dag og la din neste jobb finne deg!

registrer deg

Vil du snakke med en ekte person?

Våre bemanningsansvarlige tar mer enn gjerne en uforpliktende prat.

kontakt oss
illustrasjonsbilde av helseteam

når kvalitet er alt.

Vi legger vår stolthet i å formidle personell som vet hva som kreves når de kommer på jobb og som kan faget sitt ut og inn. Uansett om du trenger spesialistkompetanse, hjelp til å drive en sengepost eller å korte ned operasjonskøer, så skal du være sikker på at vi har den rette personen.

våre tjenester

ønsker du å komme i kontakt med oss?

 1. Du treffer oss på e-post info@randstad.no eller på telefon +47 400 21 400. Du kan også fylle ut skjemaet under, så tar vi kontakt med deg så snart vi har mulighet.
 2. *
 3. *
 4. *
 5. send
 6.