kanskje er jobben du leter etter bare et klikk unna.

Vi i Randstad er eksperter på å hjelpe jobbsøkere som deg. Enten du leter etter din aller første jobb eller du har lang erfaring, kan vi hjelpe deg. Her finner du mer informasjon om hvilke fagområder vi jobber med.

ledige stillinger
illsustrasjonsbilde av kvinne som smiler

administrasjon, kontor og HR.

Nyutdannet eller lang erfaring? Vi jobber med både faste og midlertidige stillinger på alle nivåer innen administrasjon og HR. Våre spennende kunder befinner seg over hele landet og i mange ulike bransjer.

finn jobber
illsustrasjonsbilde tannhjul

engineering.

Er du ingeniør? Våre stillinger innen fagområdet Engineering håndteres hovedsaklig av vårt spesialistselskap Dfind. Så finner du ikke noen stillinger som passer for deg via linken under, så anbefaler vi at du sjekker ut Dfind sine aktuelle stillinger.

finn jobber
illsustrasjonsbilde av hånd med hjerte

helse.

Er du lege eller sykepleier? Randstad Care er et av Nordens største spesialistselskaper innen bemanning og rekruttering av helsepersonell. Vi har i flere år levert bemanning til de største helseforetakene i Norge.

finn jobber
illsustrasjonsbilde av en sveiser

håndverkstjenester.

Vi er alltid på jakt etter gode håndverkere til faste og midlertige stillinger hos våre kunder. Klikk på linken under for å se hvilke jobber vi har utlyst akkurat nå. Finner du ikke jobben som passer for deg i dag, så kan du veldig gjerne registrere CV-en din hos oss. Da blir det kanskje jobben som finner deg.

finn jobber
illsustrasjonsbilde av fabrikk

industri og produksjon.

Ser du etter jobb innen industri og produksjon? Våre kunder er lokalisert over hele landet og spenner seg fra store internasjonale industrigiganter til små lokale nisjebedrifter. Vi er alltid på utkikk etter dyktige medarbeidere, så klikk på linken under og se hvilke stillinger vi lyser ut akkurat nå. Kanskje er det i dag du finner jobben du leter etter.

finn jobber
illustrasjonsbilde av en laptop

IT.

Ser du etter jobb innen IT? Våre IT-stillinger håndteres hovedsaklig av vårt spesialistselskap Dfind. Så om du ikke finner noen stillinger som passer for deg via linken under, anbefaler vi at du sjekker ut Dfind sine aktuelle stillinger.

finn jobber
illustrasjonsbilde

lager, transport og logistikk.

Er du sjåfør eller ser du etter jobb på lager? Vi ser alltid etter dyktige medarbeidere til våre store og små kunder. Klikk på linken under og se hvilke stillinger vi lyser ut akkurat nå. Om du ikke finner jobben du leter etter, så kan du gjerne registrere CV-en din hos oss. Da gjør du deg tilgjengelig som jobbsøker for våre rådgivere og kanskje finner din neste jobb deg?

finn jobber
illustrasjonsbilde av dna

life science.

Er du naturviter? Vi leter etter deg som vil utvikles og som kan gjøre en forskjell. Vi jobber med spennende kunder som kan tilby arbeidsplasser med høy fagkompetanse, og som ønsker det samme av sine nye medarbeidere. Stillinger innen dette fagområdet håndteres av vår spesialistavdeling Randstad Care 

finn jobber
illustrasjonsbilde av kvinne ved en tavle

markedsføring og kommunikasjon.

Ønsker du å jobbe med markedsføring? Vi ser etter dyktige og kreative talenter til både faste og midlertidige stillinger. Våre kunder spenner fra store globale selskaper og offentlige organer til mindre, private bedrifter.

finn jobber
illustrasjonsbilde av sjø med seilbåt

offshore og maritim.

Har du lyst til å jobbe offshore? For våre kunder innen olje- og gass ser vi etter personell til flere ulike områder. Finner du ikke en jobb for deg blant våre utlyste stillinger, anbefaler vi at du sender oss en åpen søknad ved å registrere din CV.

finn jobber
illustrasjonsbilde

salg.

Brenner du for salg? Vi ser alltid etter gode selgere til faste og midlertidige stillinger hos våre kunder. Vi jobber med kunder i hele Norge og fra mange ulike bransjer. 

finn jobber
illustrasjonsbilde

varehandel.

Lyst til å jobbe i butikk eller kanskje drive din egen? For våre kunder innen retail og handel ser vi etter serviceinnstilte og motiverte medarbeidere til spennende, faste og midlertidige stillinger.

finn jobber
illustrasjonsbilde

økonomi

Bachelor i økonomi? Nyutdannet eller noen års erfaring? Uansett hvor i karriereren du befinner deg så kan vi tilby interresante jobber hos spennende kunder. Økonomi-stillingene hos oss håndteres i samarbeid med vårt spesialistselskap Dfind. Så finner du ikke jobben for deg via linken under, anbefaler vi at du også tar en titt på aktuelle stillinger på dfind.no.

finn jobber