våre løsninger hjelper mennesker fremover.

Vi hjelper selskaper og organisasjoner til å nå sine målsetninger uavhengig av om behovet er i form av fleksibel bemanning, kompetanse i ulike posisjoner eller profesjonell hjelp når endringer i markedet gir utfordringer.

book et møte med oss

våre tjenester

 • bemanning

  I en verden som er i stadig endring, blir det vanskeligere å planlegge for fremtiden. I mer enn 60 år har vi levert bemanningsløsninger til store og små selskaper. Ved å bruke oss til bemanning, får du en fleksibel arbeidsstyrke og kan justere ressursene i henhold til dine behov.

  les mer
 • rekruttering

  Hos oss finner du kompetanse og verktøyene som skal til for å skape en optimal rekrutteringsprosess. Vi jobber for at vårt samarbeid skal oppleves som trygt og effektivt for alle parter, så vel kandidat som kunde.

  les mer
 • inhouse

  Inhouse er et konsept hvor vi skreddersyr løsninger for deg med stort bemanningsbehov. I samarbeid med våre kunder skaper vi de mest kostnadseffektive løsningene for fleksibilitet.

  les mer
illustrasjonsbilde av mennesker

5 fordeler ved å jobbe med et bemanningsbyrå.

Det sies ofte at en organisasjons mest verdifulle ressurs er de ansatte. Så hvordan sikre at man til enhver tid har den optimale arbeidsstyrken? 

les mer

kompetansen du trenger

gjennom bemanning og rekruttering kan vi hjelpe deg innenfor de fleste fagområder.

våre fagområder

randstad-bloggen

3 viktige steg i rekrutteringsprosessen.

3 viktige steg i rekrutteringsprosessen.

28.08.2022

Ingen virksomheter kan lykkes uten å ha de rette folkene og den rette kompetansen. Derfor er det viktig å sikre at rekrutteringsprosessen er skreddersydd for å finne de beste kandidatene som

do's and don'ts på den hybride arbeidsplassen.

do's and don'ts på den hybride arbeidsplassen.

22.05.2022

Nå som ringvirkningene fra pandemien begynner å avta, må arbeidsgiverne og de ansatte forberede seg på arbeidslivet i det post-pandemiske markedet. Mange arbeidsgivere sliter med beslutningen

hvilken arbeidsmodell er best for din bedrift?

hvilken arbeidsmodell er best for din bedrift?

14.04.2022

Det var umulig å forutsi hvilke endringer pandemien har tvunget fram på arbeidsplasser både i Norge og i verden. I løpet av bare et par måneder opplevde millioner av arbeidstakere å miste job

vis alle