våre løsninger hjelper mennesker fremover.

Vi hjelper selskaper og organisasjoner til å nå sine målsetninger uavhengig av om behovet er i form av fleksibel bemanning, kompetanse i ulike posisjoner eller profesjonell hjelp når endringer i markedet gir utfordringer.

kontakt oss

våre tjenester

 • bemanning

  I en verden som er i stadig endring, blir det vanskeligere å planlegge for fremtiden. I mer enn 60 år har vi levert bemanningsløsninger til store og små selskaper. Ved å bruke oss til bemanning, får du en fleksibel arbeidsstyrke og kan justere ressursene i henhold til dine behov.

  les mer
 • rekruttering

  Hos oss finner du kompetanse og verktøyene som skal til for å skape en optimal rekrutteringsprosess. Vi jobber for at vårt samarbeid skal oppleves som trygt og effektivt for alle parter, så vel kandidat som kunde.

  les mer
 • inhouse

  Inhouse er et konsept hvor vi skreddersyr løsninger for deg med stort bemanningsbehov. I samarbeid med våre kunder skaper vi de mest kostnadseffektive løsningene for fleksibilitet.

  les mer
illustrasjonsbilde av mennesker

5 fordeler ved å jobbe med et bemanningsbyrå.

Det sies ofte at en organisasjons mest verdifulle ressurs er de ansatte. Så hvordan sikre at man til enhver tid har den optimale arbeidsstyrken? 

les mer

kompetansen du trenger

gjennom bemanning og rekruttering kan vi hjelpe deg innenfor de fleste fagområder.

våre fagområder

kontakt oss

 1. Du treffer oss på e-post info@randstad.no eller på telefon +47 400 21 400. Du kan også fylle ut skjemaet under, så tar vi kontakt med deg så snart vi har mulighet.
 2. *
 3. *
 4. *
 5. send
 6.  

randstad-bloggen

5 fordeler ved å jobbe med et bemanningsbyrå.

5 fordeler ved å jobbe med et bemanningsbyrå.

25.09.2020

Det sies ofte at en organisasjons mest verdifulle ressurs er de ansatte. Mange små og mellomstore bedrifter (SMB-er) over hele verden jobber nå hardt for å overleve utfordringene knyttet t

vis alle