våre løsninger hjelper mennesker fremover.

Vi hjelper selskaper og organisasjoner til å nå sine målsetninger uavhengig av om behovet er i form av fleksibel bemanning, kompetanse i ulike posisjoner eller profesjonell hjelp når endringer i markedet gir utfordringer.

kontakt oss
bemanning

bemanning.

I en verden som er i stadig endring, blir det vanskeligere å planlegge for fremtiden. I mer enn 50 år har vi levert bemanningsløsninger til store og små selskaper. Ved å bruke oss til bemanning, får du en fleksibel arbeidsstyrke og kan justere ressursene i henhold til dine behov.

les mer

om oss

Randstad er verdens største HR-selskap. Gjennom inngående kjennskap til bransjen, markedet og våre kunders virksomhet hjelper vi mennesker og organisasjoner å nå sitt sanne potensiale.

våre tjenester - karusell.jpg

executive search.

Nøkkelen til suksess og lønnsomhet er å ansette rett person til rett sted, spesielt i ledende stillinger. Med dyktige og engasjerte konsulenter, en kvalitetssikret prosess og omfattende nettverk hjelper vi deg å lykkes.

les mer

rekruttering.

Vår rekrutteringsprossess er godt utviklet og kvalitetssikret gjennom mange år. Den tillater oss å finne kandidater som passer dine behov og bedriftskultur best.

les mer 

omstilling-karusell.jpg

omstilling.

Mange forbinder omstilling med ensidig fokus på nedbemanning, men vårt team kan være viktige støttespillere lenge før din bedrift skal gjennom en større omstilling.

les mer

workforce360

  • det handler ikke bare om CV-en: slik velger du de beste kandidatene
    det handler ikke bare om CV-en: slik velger du de beste kandidatene Hvis de rekrutteringsansvarlige har problemer med å finne ut hvilke kandidater som er best egnet, kan det hende de trenger mer informasjon – informasjon som ikke finnes i en vanlig CV. CV-en er fortsatt en viktig oppsummering av kandidatenes yrkeserfaring, men dagens hyper-oppkoblede miljø gir mye mer informasjon. Her får du noen tips til hvordan du kan finne ut hva som finnes på nett.
  • dette kan være årsaken til at medarbeiderne dine slutter.
    dette kan være årsaken til at medarbeiderne dine slutter. Er du ute etter de beste medarbeiderne på markedet? Mange av dem er allerede hos deg,men hvordan sørger du for at de er fornøyde? De beste medarbeiderne kan bli i bedriften i mange år eller hele tiden se etter nye muligheter, slik at de slutter etter kun kort tid. Hvordan kan du sørge for at de beste medarbeiderne forblir hos deg? Du bør ta en grundig titt på hvordan bedriften anerkjenner og engasjerer medarbeiderne.
  • vær kreativ for å finne kreative kandidater.
    vær kreativ for å finne kreative kandidater. Som arbeidsgiver har du lest gjennom utallige CV-er, og de blir bare mer og mer like. Det kan være en utfordring å finne kandidatene som skiller seg ut, men du vet at de riktige personene har unike egenskaper som vil hjelpe bedriften med å løse problemer, engasjere medarbeiderne sine og styrke bedriftskulturen. Så hvordan kan du lokke de riktige kandidatene til din bedrift? Ta en titt på disse enkle tipsene for å få bedre resultater