våre tjenester

Riktig kompetanse og evne til å tilpasse seg raskt er viktige suksessfaktorer for virksomheter som ønsker å være konkurransedyktig

Randstad forstår våre kunders behov for fleksibilitet og riktig kompetanse. Det gjør at vi hjelper selskaper og organisasjoner til å nå sine målsetninger uavhengig av om behovet er i form av fleksibel bemanning, kompetanse i ulike posisjoner eller profesjonell hjelp når endringer i markedet gir utfordringer.

Les mer om våre tjenester, eller kontakt oss for nærmere informasjon.

  bemanning

  I en verden som er i stadig endring, blir det vanskeligere å planlegge for fremtiden. I mer enn 50 år har vi levert bemanningsløsninger til store og små selskaper. Ved å bruke oss til bemanning, får du en fleksibel arbeidsstyrke og kan justere ressursene i henhold til dine behov.

  executive search

  Nøkkelen til suksess og lønnsomhet er å ansette rett person til rett sted, spesielt i ledende stillinger. Med dyktige og engasjerte konsulenter, en kvalitetssikret prosess og omfattende nettverk hjelper vi deg å lykkes.

  rekruttering

  Vi kan hjelpe deg med en tilpasset og presis rekruttering. Våre godt utviklet og kvalitetssikret rekrutteringsprosessen tillater oss å finne kandidater som passer dine behov og bedriftskultur best. Enten du vil ha hjelp med hele rekrutteringsprosessen eller deler av den kan vi hjelpe deg å finne dine nye medarbeidere.

  omstilling

  Vårt spesialistselskap, Dfind,  tilbyr omstillingstjenester som outplacement og karriereutvikling. Bedrifter i endring kan vi støttes med Talent Management, Performance Management, og Change Management.