Vi søker et ledertalent med teft for butikkdrift.

Detaljer

Publisert:
20.11.2020
Sted:
Hitra, Sør-Trøndelag
Kategori:
Service & handel
Fagområde:
Butikkleder
Ansettelsesform:
Heltid
Referansenummer:
201310614
Søknadsfrist:
2020-12-13
Kontakt:
Marlen Lauritsen
Har du en kremmer i magen og vil utvikle deg i butikkledelse? For Narvesen Hitra ser vi etter en lederspire med teft for butikkdrift.

Vi søker en omsorgsfull leder som ønsker å drive egen butikk, og som elsker å skape god stemning og entusiasme i butikken!

Som Kjøpmann og franchisetaker i Narvesen driver du din egen virksomhet, med det fulle ansvaret for din egen butikk og ansatte. Gjennom samarbeidet med Reitan Convenience Norway (RCN) får du grundig opplæring, gode innkjøpsavtaler og nyttige verktøy som hjelper deg å drive god og effektiv butikk. Vi skal være et godt sted å arbeide, og vårt Servicekontor støtter og hjelper deg innenfor alle områdene av butikkdrift. For dyktige og hardtarbeidende mennesker er det muligheter til å utvikle seg videre i vårt system, både internt i RCN og i Reitangruppen for øvrig.

En god kjøpmann hos oss trives i kontakten med kundene bak kassa, elsker å selge mat og drikke til travle kunder, og vet at en god rutine alltid kan bli hakket bedre. Du har gjerne erfaring med butikkdrift, en god økonomisk forståelse og et ønske om å drive din egen butikk.

Er du den vi søker?

Send din CV og søknad snarest. Søknader blir behandlet fortløpende.

Spørsmål om stillingen kan rettes til rekrutteringsrådgiver i Randstad, Marlen Lauritsen, på tlf. 400 21 503.