tusenvis av jobber bare et klikk unna.

Vi i Randstad er eksperter på å hjelpe jobbsøkere som deg. Enten du leter etter din aller første jobb eller du har lang erfaring, kan vi hjelpe deg å sikre drømmejobben innenfor følgende yrkesområder...

ledige stillinger

administrasjon og kontor.

Våre konsulentsjefer og rekrutterere har lang bransjeerfaring og kan tilby en rekke interessante jobber som for eksempel resepsjonist eller prosjektleder.

finn jobber

bank, finans og forsikring.

Ønsker du å jobbe med forsikring eller kanskje med banktjenester? Vi har mange spennende jobber for deg!

finn jobber

engineering og tekniske tjenester.

Våre stillinger innenfor engineering håndteres primært av vårt spesialistselskap Dfind, som har lang erfaring i faget. Som et av verdens største HR-selskap kan vi også tilby globale karrieremuligheter.

finn jobber

helse.

Hos Randstad er vi spesialister på helse, og søker fortløpende leger, sykepleiere og annet medisinsk personell. Vår Care-avdeling har lang erfaring og er markedsleder innenfor segmentet.

finn jobber

industri og produksjon.

Ser du etter jobb innen industri og produksjon? Vi jobber med spennende bedrifter over hele Norge og kan blant annet tilby stillinger som maskinoperatør og produksjonsmedarbeider.

finn jobber

IT og telecom.

IT-sektoren med sine spesialiseringer og forskjellige fagområder, har en konstant høy etterspørsel etter både dyktige og spesialiserte kandidater. Jobber innen IT håndteres primært av vår spesialistselskap Dfind, som er eksperter på området.

finn jobber

kundeservice.

Kundeservicemedarbeidere og sentralbordpersonell er kontinuerlig etterspurt. Vi er derfor på jakt etter deg som er sosial og liker når det er full fart på jobben.

finn jobber

lager.

Enten du er ute etter jobb som lagersjef, truckfører eller lagermedarbeider har vi mange jobber å tilby. Vi samarbeider med spennende bedrifter over hele landet.

finn jobber

salg, markedsføring og reklame.

For deg som er ute etter jobb innenfor salg, markedsføring og reklame, har vi en rekke utfordrende og kreative jobber å tilby. Våre kunder spenner fra globale selskaper og offentlige organer til mindre, private selskaper.

finn jobber

service og handel.

Drømmer du om å drive din egen butikk eller ønsker du å jobbe som servitør? Vi kan tilby spennende og utfordrende stillinger på mange nivåer.

finn jobber

transport og logistikk.

På leting etter jobb innenfor transport og logistikk? Vi jobber med spennende bedrifter over hele Norge og tilbyr et variert utvalg av stillinger, som blant annet sjåfører og logistikkoordinatorer.

finn jobber

økonomi, regnskap, lønn og innkjøp.

Ønsker du å jobbe som regnskapsfører, controller, regnskapsassistent eller lønnsmedarbeider? Eller er du mer interessert i andre type stillinger innen økonomi, lønn eller innkjøp? Stillinger innefor dette fagområdet håndteres av vårt spesialistselskap, Dfind.

finn jobber