relevate interview

gjør deg klar for å lykkes

Digitale intervjuer gjør jobben enklere både for deg som søker og deg som ansetter. Vi vil at jobbsøkeropplevelsen skal være positiv. Noen ganger handler det ganske enkelt om legge til rette når du søker etter den rette matchen. Med relevant intervju hjelper våre video-, lyd- og tekstbaserte intervjuverktøy deg med å synliggjøre kompetansen din på den mest effektive måten. Opptakene kan deles enkelte med andre, noe som bidrar til å fremskynde jobbsøkingen din.

hva er fordelene for deg som søker?

Opptaksfunksjonen vår lar deg forhåndsregistrere intervjuet ditt, og vise hvem du er bak CV-en din. Med vår live video-funksjon kan du møte våre konsulenter og kunder virtuelt. Dette er praktisk ved at du kan gjøre alt fra hjemmet ditt eller hvor du enn er. Du sparer tid og penger. Ingen reisetid og ingen reisekostnader. En trygg og grønn løsning, og en mye raskere screening og søknadsprosess

hva er fordelene for deg som kunde?

Med relevate interview gir vi deg muligheten til å møte mange kandidater på kort tid. Du er ikke avhengig av å sette av mye tid til organisering siden kandidatene har spilt inn intervjuene på forhånd. Opptakene kan enkelt deles internt, samtidig som alle gdpr-spørsmål blir ivaretatt. 

kontakt oss

Du treffer oss på e-post info@randstad.no eller på telefon +47 400 21 400. Du kan også fylle ut skjemaet under, så tar vi kontakt med deg så snart vi har mulighet.

General