randstad employer brand research 2022.

Vi i Randstad og Dfind i Bergen ønsker deg velkommen til frokost med påfølgende gjennomgang av vår HR-undersøkelse, Randstad Employer Brand Research 2022. Undersøkelsen er verdens største i sitt slag og ble gjennomført for fjerde gang i Norge nå i 2022. Den tar blant annet for seg hva arbeidstakerne legger mest vekt på når de skal velge ny arbeidsgiver, hvordan har arbeidslivet endret seg etter to år med covid-19 og mye mer. 

Vi håper du vil bli med oss på en hyggelig og lærerik formiddag på Hotel Norge. Vi gleder oss.

tid og sted:

Torsdag 27. oktober kl. 08.30 - 10.00 på Hotel Norge

Det serveres lett frokost, samt kaffe og mineralvann.

Registrering fra 08.30, foredragene begynner kl. 09.00

meld deg på her

foredragsholder

eivind-kvadrat1.jpg

Eivind Bøe

Daglig leder i Randstad

Administrerende direktør for Randstad i Norge siden 2016. Han har en spesiell interesse for enkeltmenneskets arbeid i den digitale tidsalderen vi er inne i. Verdiene av at alle får muligheten i arbeidslivet og viktigheten av rett arbeid til rett person, er hans hovedmotivasjon.

Eivind har også bred næringslivserfaring som konsulent, toppleder for blant annet Evry, Ramirent og Siemens. Eivind er utdannet siv. øk fra NHH, operativ offiser fra Sjøkrigsskolen og har tilleggsutdannelse fra Harvard, Oxford og London Business School.

foredragsholder

christian-ny-kvadrat.jpg

Christian Børresen

Markedssjef i Randstad

Markedssjef i Randstad siden 2016. Har spesielt interesse for digitalisering og arbeidsliv, og jobber blant annet bredt innenfor innsikt og employer branding. Har skrevet en rekke artikler og publikasjoner knyttet til disse temaene.

Har bred erfaring fra lederstillinger innen teknologi og markedsføring, og har hatt sentrale roller innenfor disse områdene i selskaper som Ramirent, RAC og Valtra. Er utdannet innen pedagogikk og jus, og har også erfaring som journalist.

om undersøkelsen

verdens største innen employer branding

gjennomført i 20 år

33 medvirkende land

over 185 000 respondenter

undersøkt 6136 selskaper

les mer

har du husket å melde deg på?

gå til påmelding