kontakt

Sjøgata 2

Telefon 965 08 880
tromso@randstad.no

postadresse

PB 962
9260 Tromsø

Bemanning og rekruttering i Tromsø

Randstad Tromsø er bemanner og rekrutterer stillinger i hele Nord Norge. Vi har vært i bransjen i mange år, og kjenner det lokale markedet. Vi jobber med alt fra små lokale aktører til globale selskap.

Randstad i Nord-Norge er fysisk tilstede i Tromsø og Harstad. Randstad Nord Norge dekker oppdrag i hele landsdelen, og er stolte over at vi kan tilby tjenester og har kompetanse innen utleie av personell, rekruttering av ledere og spesialister, samt omstilling (outplacement). Vi har noen av de største industribedriftene i nord som våre kunder. For Utleie av personell, er vi særlig store innen merkantile stillinger, kundeservice, industri og bygg/anlegg. Rekruttering av ledere og spesialister er en av våre spesialistområder og utøves av personell sertifisert av Det Norske Veritas. Vi følger ISO-sertifiserte prosesser og benytter oss av testverktøy som er DnV-merket. Vårt produkt Omstilling (outplacement) skal hjelpe den eller de som blir nedbemannet ut i ny og rett jobb. Dette er målorienterte prosesser der vi benytter oss av samme verktøy uavhengig av deltakers tidligere profesjon.

Randstad Tromsø er lokalisert i hyggelige lokaler i Sjøgt. 2, i sentrum av byen. Vi holder til i 4. etg. i rød mursteinsbygning, rett bak Roald Amundsens Plass