bemanning og rekruttering i tromsø.

kontakt

Grønnegata 58
9008 Tromsø

Telefon 400 21 400
tromso@randstad.no

postadresse

PB 962
Grønnegata 58

9260 Tromsø

bemanning og rekruttering i tromsø.

Randstad i Tromsø bemanner og rekrutterer til stillinger i hele Nord-Norge. Vi har vært i bransjen i mange år, og kjenner det lokale markedet. Vi jobber med alt fra små lokale aktører til globale selskap.

Randstad i Nord-Norge er fysisk tilstede i Tromsø og Harstad. Randstad Nord-Norge dekker oppdrag i hele landsdelen, og er stolte over at vi kan tilby tjenester og har kompetanse innen utleie av personell, rekruttering av ledere og spesialister, samt omstilling (outplacement). Vi har noen av de største industribedriftene i nord som våre kunder. For Utleie av personell, er vi særlig store innen merkantile stillinger, kundeservice, industri og bygg/anlegg. Rekruttering av ledere og spesialister er en av våre spesialistområder og utøves av personell sertifisert av Det Norske Veritas. Vi følger ISO-sertifiserte prosesser og benytter oss av testverktøy som er DnV-merket. Vårt produkt Omstilling (outplacement) skal hjelpe den eller de som blir nedbemannet ut i ny og rett jobb. Dette er målorienterte prosesser der vi benytter oss av samme verktøy uavhengig av deltakers tidligere profesjon.

I 2015 slo vi oss sammen med Proffice, og i november 2016 byttet Proffice offisielt navn, slik at alle våre kontorer nå går under navnet Randstad!

Randstad Tromsø er lokalisert i hyggelige lokaler i Sjøgt. 2, i sentrum av byen. Vi holder til i 4. etg. i rød mursteinsbygning, rett bak Roald Amundsens Plass

Ønsker du å komme i kontakt med oss. Legg inn en forespørsel eller kontakt oss på epost, tromso@randstad.no eller telefon +47 400 21 400