om nortura

sub title

Nortura er en av Norges største matprodusenter, og Gilde og Prior er våre største og mest kjente merkevarer.

Vi er bondens selskap; et samvirke eid av over 17 300 norske bønder.

I Nortura jobber vi hver dag for matglede, helse, bærekraft og verdiskaping over hele landet. I tillegg har vi flere hel og deleide datterselskaper innen beslektet næringsvirksomhet i Norge, Sverige, Danmark og England. Vi tilbyr et mangfold av råvarer og ferdige produkter av kjøtt og egg både til dagligvare-, industri- og storkjøkkenmarkedet.

God dyrevelferd, dyrehelse og trygg mat er grunnforutsetninger for vår drift. Vi støtter myndighetenes kostholdsråd og vi har et program for det grønne skiftet.

I tillegg til nærmere 17 300 aktive eiere, har Nortura over 30 produksjonssteder og mer enn 5 000 ansatte. Vi skaper store verdier for Norge, omsetter for over 24 milliarder kroner og legger igjen 4,8 milliarder kroner til fellesskapet gjennom skatter og avgifter fra våre ansatte, eiere og underleverandører (samfunnsregnskap 2017).

Vi satser på innovasjon for å utvikle oss i en helsevennlig og bærekraftig retning, og fortsatt skape matglede og store verdier som forblir i Norge.

jobbe hos nortura

Er du pølsemaker, økonom eller mekaniker? Veterinær, sjåfør eller markedsføringsekspert?

I Nortura finner du stor variasjon i type jobber; hele veien fra rådgiveren på bondegården, via sjåføren på dyrebilen og kjøttfagarbeideren på fabrikken, til selgeren ute i butikkene og produktutviklere og markedsførere. Uansett hvilken stilling du er ute etter, kan vi by på et godt arbeidsmiljø og gode sosiale ordninger. Og ikke minst; store muligheter for faglig utvikling og ulike karriereveier - over hele landet.