møt teamet i randstad oslo omegn.

Teamet består av seks rådgivere som vil gi deg trygghet og tett oppfølging i hele rekrutteringsprosessen. Rådgiverne har ulik bakgrunn og fokuserer innenfor sine fagområder. På den måten sikrer de at du blir møtt av en rådgiver med riktig kompetanse for ditt spesifikke behov. 

bli kjent med oss.

kontakt oss

møt noen av våre dyktige rådgivere.

Elke De Brabandere

profilbilde elke

Business Area Manager

Elke er en flerspråklig HR spesialist med en solid bakgrunn fra virksomhetsledelse. Etter å ha jobbet tett med bedrifter og mennesker, forstår hun forretnings behovene til kundene og samhandler med kandidater på en naturlig og profesjonell måte. Å matche deres behov og motivasjoner og tilpasse dem til forretningsmål, er det hun utmerker seg med.

Asja Saric

profilbilde av asja saric

Recruitment Advisor

Asja har mastergrad i organisasjonspsykologi og ledelse, og dermed solid teoretisk forståelse i HR og utviklingen av individer og organisasjoner. Denne kunnskapen anvender hun til daglig i sine prosesser for å øke bedrifters verdiskapning og individers mål. Hun er trygg i møte med kunder og kandidater, og er opptatt av at begge parter skal sitte igjen med en positiv og profesjonell opplevelse. Asja er sertifisert i Aon’s testverktøy, og ser verdien av å anvende tester i sine ansettelsesprosesser.

Ranveig Kåseth

profilbilde av ranveig

Recruitment Advisor

Ranveig er en erfaren dame med en bred bakgrunn fra transportbransjen. Styrkene hennes ligger i at hun er effektiv og løsningsorientert. Hun gir alltid det lille ekstra for å møte kundenes behov, samtidig som hun har hjerte for alle sine kandidater. Ranveig kartlegger kandidatenes motivasjon og kundens behov. Deretter bruker hun informasjonen til å skape gode matcher mellom kunder og kandidater.

Vilde D. Seyffarth

profilbilde vilde

Recruitment Advisor

Vilde er en dedikert rekrutterer med en bachelorgrad i organisasjonspsykologi, HR og ledelse. Hun er rask til å forstå kundens behov og effektiv i å møte kravene. Som sertifisert i Aon's evne- og ferdighetstester samt personlighetstester, ser Vilde verdien av å bruke tester i ansettelsesprosesser. Med sin kombinasjon av faglig innsikt og empatisk tilnærming, er hun dyktig i å matche kandidater med passende stillinger, og sikrer vellykkede ansettelser. Målet hennes er å etablere bærekraftige partnerskap, og Vilde tilbyr en presis, profesjonell og menneskelig tilnærming til rekruttering for en smidig opplevelse.

Ylva Holby

profilbilde ylva

Recruitment Advisor

Ylva har et stort hjerte for dem rundt seg og et smittende godt humør. Hun motiveres av å få mennesker dit de ønsker ved å se deres fulle potensial. Dette lykkes hun med fordi hun kartlegger både kunder og kandidaters behov med stor nysgjerrighet og et genuint interesse. I tillegg er Ylva løsningsorientert og målrettet, hvilket gjør henne til en fleksibel og trygg rådgiver innen både bemanning og rekruttering.

Linn Borgen

profilbilde linn

Recruitment Advisor

Linn er en uredd og proaktiv rekrutteringsrådgiver som har spesialisert seg i bransjen, industri og logistikk. I et marked der det er stor etterspørsel etter riktig kompetanse, jobber hun kontinuerlig med å bygge opp kandidatpools innenfor sine fokusområder. Linn jobber etter mottoet “for å komme med en løsning, må man først forstå kundens utfordring”. Derfor er kundebesøk, forventningsavklaring, fysiske intervjuer og tett oppfølging høyt prioritert i Linn sine prosesser.

vi gleder oss til å høre fra deg!

du finner oss her