møt teamet i randstad vestfold/ telemark.

Teamet består av seks rådgivere og to researchers. Disse rådgiverne har lang fartstid, som kan gi deg trygghet og stabilitet med deres kompetanse og erfaring. Deres lokale tilhørighet kan de gi deg og din bedrift de beste og mest effektive løsningene. 

bli kjent med oss.

ekstra fokus på lederrekruttering.

Lederrekruttering er den mest kritiske rekrutteringen en bedrift kan gjøre. Lederrekruttering og rekruttering til nøkkelposisjoner krever derfor ekstra fokus.

Randstad Vestfold og Telemark har flere dedikerte rådgivere spesialisert på rekruttering og tilbyr ledende kvalitetssikring i søk og selekteringsprosessen når din bedrift ønsker bistand innen lederrekruttering og search. 

Vi tilbyr skreddersydde løsninger for rekruttering av ledere og nøkkelpersoner. Suksess for oss er når kandidat og kunde sammen oppnår suksess.

møt noen av våre dyktige rådgivere.

henriette austnes

henriette larvik

business area manager- DNV-Gl recruiter

Henriette er DNV - GL sertifisert i rekruttering og rekrutteringsprosessen. Hun har bakgrunn innenfor salg, drift og ledelse. Med 25 års erfaring innen salg og salgsledelse har hun god forståelse for hva som skal til for å lykkes. Som rekrutteringsrådgiver har hun erfaring fra hele rekrutteringsprosessen, fra kravspesifisering til gjennomføring av intervjuer, seleksjon, search og testing.

camilla Østerud

profilbilde av camilla østerud

business area manager

Camilla har en bachelorgrad i markedskommunikasjon og 11 års erfaring fra bemanningsbransjen. Hun har lang erfaring innen salg, ledelse og HR i Randstad/Proffice. Operativt salg og salgsledelse, oppfølging og utvikling av ansatte, daglig drift, personal og resultatansvar. Lang erfaring med utleie av medarbeidere til midlertidige stillinger og express rekruttering.

tom christiansen

tom christiansen

Senior Consultant

Tom har 22 års erfaring innen intervjuteknikk, kandidatoppfølging og matching av oppdrag innen innleie. Han er spesialisert innen lager og logistikk og har lokal kunnskap om markedet med svært godt nettverk av talenter.

sara nerli feragen

profilbilde av sara nerli ferangen

senior consultant

Sara har 15 års erfaring fra bemanningsbransjen og har opparbeidet seg svært variert kunnskap innen ulike kunder og kandidatprofiler. Hun er sertifisert bruker i Aons evne- og personlighetstester. Sara har de siste årene jobbet mye med rekruttering på spesialistnivå, i tillegg til lang erfaring med utleie av medarbeidere til midlertidige stillinger.

nina simensen

nina simensen

senior consultant

Nina har en mastergrad i Human Resource Management fra Copenhagen Business School. Hun har 9 års erfaring med rekruttering og bemanning i forskjellige bransjer. Nina er sertifisert bruker av Aons evne- og personlighetstester og har i tillegg erfaring med HR og employer branding. Hun er engasjert i jobben med å jakte på talentene.

linda leine

linda leine

Senior Sales Consultant

Linda har solid fagforståelse med bred kompetanse på aktiviteter som: kandidatsøk, kandidat -vurderinger, intervjuteknik, seleksjon og express rekruttering til faste stillinger. Hun har opparbeidet seg en god forretningsforståelse og tilbyr rådgivning til sine kunder.

edward løwe

edward løwe

junior researcher

Edward jobber i dag som researcher og tiltrekker seg unge talenter nasjonalt. Dette bidrar til at vi til en hver tid har tilgang på kritisk kompetanse som våre kunder etterspør. Edward har sitt nettverk inne på universiteter og høyskoler som styrker vår posisjon ut mot nyutdannede talenter.

Kristoffer Berge

kristoffer berge

personalkonsulent/ recruiter

Kristoffer har tidligere jobbet som vikar for Randstad og startet som personalkonsulent hos oss etter fullførte bachelorgrader i psykologi og HR. Kristoffer jobber i hovedsak med rekruttering, bemanning og utleie av talenter til midlertidige stillinger, med spesialfelt innen logistikk og industri. Som DNV-GL sertifisert rekrutterer er han opptatt av å forstå individets behov og utforme skreddersydde løsninger som dekker behovene på en effektiv måte.

vi i larvik gleder oss til å høre fra deg!

du finner oss her

vi i tønsberg gleder oss til å høre fra deg!

du finner oss her