dette kan du forvente som lege hos oss i randstad care

Som lege i Randstad Care skal du alltid føle at du er del av et sterkt fagmiljø som alltid strekker seg etter å yte det beste i møte med både kolleger og pasienter.

For oss er det viktig at vi kan si at vi har leger med topp kompetanse og kvalitet – leger som evner å holde hodet kaldt der andre for lengst har mistet det. 

Å jobbe for oss gir deg gode muligheter til å forme din karriere som du vil. 

lønn

Et av våre mål er at vi alltid skal kunne tilby alle våre kandidater konkurransedyktige betingelser. Lønn avtales etter oppdrag, og vil avhenge av blant annet lengde og lokalisasjon på oppdraget. 

kost og losji ved reise

Som ansatt hos oss besørger vi reise og bolig når du må jobbe borte fra hjemmet. Før oppdraget begynner sørger vi for at det ikke blir noen komplikasjoner med selve reisen eller noen uklarheter i hvor du skal bo under oppdragsperioden.

kurs og kompetanseheving

Randstad tilbyr gratis kurs i avansert hjerte- og lungeredning, AHLR, til alle våre kandidater.  Du vil i tillegg alltid ha en kontaktperson du kan henvende deg til hos oss. Kontaktpersonen vil i tillegg være behjelpelig rundt muligheter for andre kurs og kompetanseheving basert på kompetansebehovet vi registrerer hos helseforetakene.

hva forventer vi av deg som kandidat?

Vi legger mye stolthet i å tilby norske helseforetak rett kompetanse til rett tid. Det krever mye av oss, men det kreves også noe av deg. Som kandidat for oss forventer vi derfor at du:

  • representerer oss og våre verdier på en god måte
  • at du jobber selvstendig og kan faget ditt
  • at du så langt det lar seg gjøre bidrar både personlig og faglig der du kan
  • tar kontakt om du har noen spørsmål, slik at vi sammen kan løse situasjoner som oppstår underveis i oppdraget

Til gjengjeld skal vi sørge for at du trives og at du får de utviklingsmulighetene og fleksibiliteten du ønsker.

kontakt oss

Vi forstår at det kan oppstå mange spørsmål og er derfor her for deg når du har behov for det. Vi gleder oss til å høre fra deg.

bilde av Tone

tone hansen

senior consultant

bilde av kjersti

kjersti zahlin

bemanningsansvarlig

marte christensen lindhjem

marte christensen lindhjem

bemanningsansvarlig