bemanning og rekruttering innen administrasjon og kontor.

Har du behov for personell innen administrasjon eller kontor? Vi hjelper deg å finne rett person til jobben.

gode grunner til å velge oss når du trenger nye ansatte

Alle bedrifter er avhengig av de beste medarbeiderne for å nå sine mål. Vi tilbyr rekruttering og innleie av markedets beste kontor- og administrasjonsmedarbeidere. Vi har et stort nettverk av kandidater som vi kan presentere for deg enten du søker en generalist eller en spesialist, nyutdannet eller en med lang fartstid.

Sammen med deg kartlegger vi hvilken kompetanse du trenger akkurat nå. Vårt mål er alltid en god match mellom behov og rett kompetanse.

Vi leverer bla. resepsjonsmedarbeidere, hr-medarbeidere, prosjektmedarbeidere, dokumentkontrollere, ordremottakere, punchere, administrasjonsmedarbeidere innen juss, personal, salg, post/arkiv, samt markedsføring.

Jeg har jobbet med fagområdet kontor, administrasjon og HR i mange år i bemanningsbransjen. Det viktigste i min jobb er å finne riktig kandidat til kunden og å finne riktig arbeidsplass til den enkelte person. For å finne denne balansen, og få en god match, er det viktig å forstå kundens faktiske behov, og å evne å se den enkelte medarbeider, og hva han eller hun søker i neste jobb. Da oppnår vi gode og stabile løsninger for både kunde og medarbeider.

Sara Nerli Feragen - recruiter, randstad tønsberg
illustrasjonsbilde av snakkebobler

kontakt oss.

Ønsker du å snakke med en av våre rådgivere? Ikke nøl med å ta kontakt. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Du treffer oss på:
e-post: info@randstad.no
telefon: +47 400 21 400

Du kan også benytte kontaktskjemaet nederst på siden eller trykke på knappen under for informasjon om ditt lokale kontor.

våre kontorer
illustrasjonsbilde av gruppe mennesker rundt et bord

la oss komme i gang.

Trenger du nye ansatte?
Les mer om hvordan vi kan hjelpe din virksomhet å oppnå sitt potensial.

våre tjenester

når du er lei av brannslukking.

I usikre tider kjemper HR-avdelingen med å slukke den ene brannen etter den andre. Et selskap kan gå fra nedbemanningsprosesser i dag, til å rekruttere nye medarbeidere i morgen. I dagens situasjon er det viktigere enn noensinne å bygge en fleksibel arbeidsstyrke, slik at virksomheten er robust og klar for framtiden. 

les mer

Ønsker du å vite mer om hva vi kan hjelpe din bedrift med?

  1. Du treffer oss på e-post info@randstad.no eller på telefon +47 400 21 400. Du kan også fylle ut skjemaet under, så tar vi kontakt med deg så snart vi har mulighet.
  2. *
  3. *
  4. *
  5. Send
  6.