vi bygger ikke bare team vi bygger virksomheter.

Vår suksess er basert på vår unike evne til å finne de rette menneskene til din virksomhet. Gjennom bemanning og rekruttering kan vi hjelpe deg innenfor de fleste fagområder.

illustrasjonsbilde av smilende kvinne

administrasjon og kontor.

Har du behov for personell innen administrasjon eller kontor? Vi hjelper deg å finne rett person til jobben. Vi leier ut og rekrutterer både spesialister og generalister til alle administrative stillinger.

les mer
illustrasjonsbilde av tannhjul

engineering.

Våre ingeniørrelaterte tjenester håndteres først og fremst av vårt spesialistselskap Dfind. Vi hjelper deg som har behov for å rekruttere eller leie ingeniører innen teknikk og prosjektadministrative tjenester.

les mer
helseteam på jobb

helse.

Randstad Care er et av Nordens største spesialistselskaper innen bemanning og rekruttering av helsepersonell. Uansett om du trenger spesialistkompetanse, hjelp til å drive en sengepost eller å korte ned operasjonskøer, så skal du være sikker på at vi har den rette personen.

les mer
illustrasjonsbilde av mann som sveiser

håndverkstjenester.

Mangelen på fagarbeider er en av de største utfordringene for næringslivet i årene som kommer. Vi har et bredt nettverk med kvalifiserte medarbeidere innen en rekke områder. 

Les mer
illustrasjonsbilde av fabrikk

industri og produksjon.

Vi har lang erfaring med bemanning og rekruttering til industri- og produksjonsbransjen. Vi vet hvor viktig det er å holde hjulene i gang.

les mer
illustrasjonsbilde av laptop

IT.

Våre tjenester innen IT håndteres først og fremst av vårt spesialistselskap Dfind. Utviklingen innen IT stiller krav til kontinuerlig gjennomgang av organisasjonens kompetanse. Vi kan hjelpe deg.

les mer
Kvinne som smiler

kundeservice.

Randstad har mange års erfaring med å rekruttere og bemanne til små og store kundesentere i hele landet. Vi vet hvor avgjørende god kundetilfredshet er og kan hjelpe deg uansett om du har et midlertidig eller permanent behov.

les mer
Sjåfør som smiler

lager, transport og logistikk.

Vi er spesialisert på bemanning og rekruttering innen lager, transport og logistikk og har derfor et stort nettverk med kvalifiserte medarbeidere som kan hoppe inn og prestere effektivt på kort varsel.

les mer
Illustrasjon av DNA-molekyl

life science.

Innen life science er vi spesialisert på alle stillinger der naturvitenskapelig utdannelse, kunnskap eller erfaring er påkrevd. Vi kjenner til hvor de beste kandidatene finnes og hvordan man på best måte starter en dialog med disse. 

les mer
Mennesker med post-its

markedsføring.

Hvis du lykkes med å engasjere kundene og skape et godt omdømme vil virksomheten din mest sannsynlig gjøre det bra.Våre rådgivere vet hvor viktig det er å forstå nettopp ditt selskap og din selskapskultur for å lykkes med rekruttering og bemanning til stillinger innen markedsføring og kommunikasjon.

les mer
To personer i intervjusituasjon

personal og HR.

HR og personal er en av de viktigste funksjonene i bedrifter som ønsker å vokse, og en viktig støtte for ledere som ønsker å nå sine mål. Som verdens største HR-selskap vet vi hva det handler om.

les mer
Illustrasjon av en pil som treffer blink

salg.

For at du skal nå dine mål kreves det at salgsavdelingen er bemannet med engasjerte og dyktige selgere. Vi er spesialister innenfor rekruttering og bemanning av selgere og salgsledere.

les mer
Illustrasjon av to handleposer

varehandel.

Vi vet at turnover er ekstra høy innen varehandel. Rett kandidat på rett plass er dermed ekstremt viktig. Vi hjelper deg å finne rett person til jobben.

les mer
To menn i kontorlandskap

økonomi.

Våre tjenester innen IT håndteres først og fremst av vårt spesialistselskap Dfind. Vi har lang erfaring med utleie og rekruttering av økonomer på alle nivåer. Vi hjelper våre kunder med alt fra CFO til regnskapsmedarbeidere, og legger vår stolthet i å finne riktig person til stillingene.

les mer

ønsker du å vite mer?

  1. Du treffer oss på e-post info@randstad.no eller på telefon +47 400 21 400. Du kan også fylle ut skjemaet under, så tar vi kontakt med deg så snart vi har mulighet.
  2. *
  3. *
  4. *
  5. send
  6.