vi bygger ikke bare team vi bygger virksomheter.

Vår suksess er basert på vår unike evne til å finne de rette menneskene til din virksomhet. Gjennom bemanning og rekruttering kan vi hjelpe deg innenfor de fleste fagområder.

administrasjon og kontor

Vi leier ut og rekrutterer både spesialister og generalister til alle administrative stillinger. Eksempelvis assistenter, administratorer, prosjektledere og VD- og sjefssekretærer.

engineering og tekniske tjenester

Våre ingeniørrelaterte tjenester håndteres først og fremst av vårt spesialistselskap Dfind. Vi hjelper deg som har behov for å rekruttere eller leie ingeniører innen teknikk og prosjektadministrative tjenester.

helse

Randstad Care er et av Nordens største spesialistselskaper innen bemanning og rekruttering av helsepersonell. Har du behov for leger eller sykepleiere har du kommet til rett sted.

industri og produksjon

Vi har lang erfaring med bemanning og rekruttering til industri- og produksjonsbransjen. Vi vet hvor viktig det er å holde hjulene i gang.

IT

Våre tjenester innen IT håndteres først og fremst av vårt spesialistselskap Dfind. Utviklingen innen IT stiller krav til kontinuerlig gjennomgang av organisasjonens kompetanse. Vi kan hjelpe deg.

kundeservice

Randstad har lang erfaring av drift innen området og kan tilby spesialistkompetanse. Vi finner raskt den bemanningen du trenger uavhengig av bransje.

lager, transport og logistikk

Vi er spesialisert på bemanning og rekruttering innen lager, transport og logistikk og har derfor sikret oss kompetent personell som kan hoppe inn og prestere effektivt på kort varsel.

marked og kommunikasjon

Vi vet hvor viktig god markedsføring og kommunikasjon er for dagens bedrifter og jobber dedikert med å finne den beste til nettopp ditt selskap.

personal og HR

Vi har et stort og bredt nettverk av kvalifiserte medarbeidere og kan tilby personell innen blant annet følgende yrkesroller: rekrutterere, HR-spesialister, personalsjefer og personaladministratorer.

salg og salgsledelse

For at virksomheten skal bli fremgangsrik kreves det at salgsavdelingen er bemannet med engasjerte og dyktige selgere. Vi er spesialister innenfor rekruttering og bemanning av selgere og salgsledere.

økonomi og finans

Vi har lang erfaring med utleie og rekruttering av økonomer på alle nivåer. Vi hjelper våre kunder med alt fra CFO til regnskapsmedarbeidere, og legger vår stolthet i å finne riktig person til stillingene. Hovedsaklig håndteres fagområdet av spesialistselskapet, Dfind.