fagområder

For å finne riktig kompetanse er det viktig at den som rekrutterer har gode kunnskaper om både bransjen og fagområdene. Vi har derfor valgt å spesialisere oss innenfor administrasjon og kontor, bygg og anlegg, engineering og tekniske tjenester, helse- og sykepleie, industri og produksjon, IT, kundeservice, lager, transport og logistikk, marked og kommunikasjon, personal og HR, salg og salgsledelse, økonomi og finans.

Innenfor disse områdene levere vi en rekke tjenester, som bemanning, rekruttering, executive search og mer. Les mer om våre tjenester her. Kontakt oss også gjerne dersom du har spørsmål

  administrasjon og kontor

  Vi leier ut og rekrutterer både spesialister og generalister til alle administrative stillinger. Eksempelvis assistenter, administratorer, prosjektledere og VD- og sjefssekretærer.

  bygg og anlegg

  Fleksibel bemanning er vår spesialitet, og Bygg og anlegg har større behov for dette enn de fleste andre bransjer. Selv i tider med knapphet på arbeidskraft kan Randstad bistå med den rette kompetansen. Vi hjelper deg å holde prosjektene i gang.

  engineering og tekniske tjenester

  Våre ingeniørrelaterte tjenester håndteres først og fremst av vårt spesialistselskap Dfind. Vi hjelper deg som har behov for å rekruttere eller leie ingeniører innen teknikk og prosjektadministrative tjenester.

  helse

  Hos Randstad er vi spesialister på helse, og søker fortløpende leger, sykepleiere og annet medisinsk personell. Vår Care-avdeling har lang erfaring og er markedsleder innenfor segmentet. Ta kontakt for nærmere informasjon

  industri og produksjon

  Enten du søker jobb som lagersjef, truckfører eller lagerarbeider har vi mange jobber å tilby. Vi jobber med rekruttering og bemanning sammen med mange spennende bedrifter over hele landet. Ta en kikk på våre ledige stillinger, og opprett gjerne en jobbovervåkning slik at du blir varslet om det skulle dukke opp nye muligheter

  IT

  Våre tjenester innen IT håndteres først og fremst av vårt spesialistselskap Dfind. Utviklingen innen IT stiller krav til kontinuerlig gjennomgang av organisasjonens kompetanse.

  kundeservice

  Randstad har lang erfaring av drift innen området og kan tilby spesialistkompetanse. Vi finner raskt den bemanningen du trenger avhengig av bransje.

  lager, transport og logistikk

  Vi er spesialisert på bemanning og rekruttering innen lager, transport og logistikk og har derfor sikret oss kompetent personell som kan hoppe inn og prestere effektivt på kort varsel.

  marked og kommunikasjon

  Vi leier ut og rekrutterer personell innen media, markedsføring og kommunikasjon.

  personal og HR

  Vi har et stort og bredt nettverk av kvalifiserte medarbeidere og kan tilby personell innen blant annet følgende yrkesroller: rekrutterere, HR-spesialister, personalsjefer og personaladministratorer.

  salg og salgsledelse

  For at virksomheten skal bli fremgangsrik kreves det at salgsavdelingen er bemannet med engasjerte og dyktige selgere. Er du ute etter en spennende stilling innenfor salg bør du kontakte oss. Vi er spesialister innenfor rekruttering og bemanning innenfor fagfeltet, og har en rekke ledige stillinger.

  økonomi og finans

  Vi har lang erfaring med utleie og rekruttering av økonomer på alle nivåer. Vi hjelper våre kunder med alt fra CFO til regnskapsmedarbeidere, og legger vår stolthet i å finne riktig person til stillingene. Hovedsaklig håndteres fagområdet av Dfind