bemanning og rekruttering IT.

Har du behov for personell innenfor IT? Vi hjelper deg å finne rett person til jobben.

gode grunner til å velge oss når du trenger nye ansatte

Vi vet at konkurransen om å tiltrekke seg de beste kandidatene innenfor IT er stor. Vi jobber kontinuerlig med å utvide vårt nettverk innenfor fagområdet slik at vi raskt kan tilby deg et knippe kandidater med spesialkompetanse tilpasset din bedrifts behov. Våre bemannings- og rekrutteringsprosesser er er ISO- og RA- sertifisert slik at du kan være trygg på at du får den rette kandidaten til din bedrift. Vi bidrar til at du sikrer lønnsomhet og vekst.

Alle bedrifter er avhengig av de beste medarbeiderne for å nå sine mål. Sammen med deg kartlegger vi hvilken kompetanse du trenger akkurat nå. Vårt mål er alltid en god match mellom behov og rett kompetanse.

De siste 10 årene har jeg jobbet for å finne de beste løsningene for  mine kunder og kandidater hver eneste dag. Jeg elsker jobben min, og den muligheten den gir meg til å hjelpe mennesker og bedrifter å oppnå sitt fulle potensial. God kommunikasjon og tett oppfølging er ekstremt viktig i arbeidet jeg gjør. For meg er det alltid menneskene som står i fokus.

Ann Mari Mathiassen Nygaard - Seniorkonsulent - Randstad
illustrasjonsbilde av snakkebobler

kontakt oss.

Ønsker du å snakke med en av våre rådgivere? Ikke nøl med å ta kontakt. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Du treffer oss på:
e-post: info@randstad.no
telefon: +47 400 21 400

Du kan også benytte kontaktskjemaet nederst på siden eller trykke på knappen under for informasjon om ditt lokale kontor.

våre kontorer
illustrasjonsbilde av gruppe mennesker rundt et bord

la oss komme i gang.

Trenger du nye ansatte?
Les mer om hvordan vi kan hjelpe din virksomhet å oppnå sitt potensial.

våre tjenester

når du er lei av brannslukking.

I usikre tider kjemper HR-avdelingen med å slukke den ene brannen etter den andre. Et selskap kan gå fra nedbemanningsprosesser i dag, til å rekruttere nye medarbeidere i morgen. I dagens situasjon er det viktigere enn noensinne å bygge en fleksibel arbeidsstyrke, slik at virksomheten er robust og klar for framtiden. 

les mer

Ønsker du å vite mer om hva vi kan hjelpe din bedrift med?

  1. Du treffer oss på e-post info@randstad.no eller på telefon +47 400 21 400. Du kan også fylle ut skjemaet under, så tar vi kontakt med deg så snart vi har mulighet.
  2. *
  3. *
  4. *
  5. Send
  6.