bemanning og rekruttering innen kundeservice.

Har du behov for nye medarbeidere innen kundeservice? Vi hjelper deg enten behovet ditt er permanent eller midlertidig.

kundeservice kan vi bedre enn noen andre

Randstad har mange års erfaring med å rekruttere og bemanne til små og store kundesentre i landet. Vi vet at god kundetilfredshet og kundereisen er viktige KPI-er hos alle kundesentre. Dyktige kundesentermedarbeider bidrar til positiv vekst for bedriften og er avgjørende for om man oppnår de resultatene og den opplevelsen man ønsker.

Bemanning av kundesentre er et av Randstads spesialistområder og våre interne konsulenter som intervjuer og kvalitetssjekker kandidatene vi tilbyr, har alle lang erfaring fra området. Vi vet godt at ulike kundesentre etterspør ulike personligheter og ulike kompetanser (f.eks. salgskompetanse, teknisk/it- kompetanse). Vi har et bredt spekter av kandidater med ulike spesialområder slik at vi kan levere det du trenger på kort tid.

Ta gjerne kontakt med oss dersom du ønsker å vite mer om hvordan vi kan bidra til å øke kvaliteten på dine tjenester. 

Det viktigste i min jobb er å finne riktig kandidat til kunden og å finne riktig arbeidsplass til den enkelte person. For å finne denne balansen, og få en god match, er det viktig å forstå kundens faktiske behov, og å evne å se den enkelte medarbeider, og hva han eller hun søker i neste jobb. Da oppnår vi gode og stabile løsninger for både kunde og medarbeider.

Sara Nerli Feragen - recruiter, randstad tønsberg
illustrasjonsbilde av snakkebobler

kontakt oss.

Ønsker du å snakke med en av våre rådgivere? Ikke nøl med å ta kontakt. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Du treffer oss på:
e-post: info@randstad.no
telefon: +47 400 21 400

Du kan også benytte kontaktskjemaet nederst på siden eller trykke på knappen under for informasjon om ditt lokale kontor.

våre kontorer
illustrasjonsbilde av gruppe mennesker rundt et bord

la oss komme i gang.

Trenger du nye ansatte?
Les mer om hvordan vi kan hjelpe din virksomhet å oppnå sitt potensial.

våre tjenester

når du er lei av brannslukking.

I usikre tider kjemper HR-avdelingen med å slukke den ene brannen etter den andre. Et selskap kan gå fra nedbemanningsprosesser i dag, til å rekruttere nye medarbeidere i morgen. I dagens situasjon er det viktigere enn noensinne å bygge en fleksibel arbeidsstyrke, slik at virksomheten er robust og klar for framtiden. 

les mer

Ønsker du å vite mer om hva vi kan hjelpe din bedrift med?

  1. Du treffer oss på e-post info@randstad.no eller på telefon +47 400 21 400. Du kan også fylle ut skjemaet under, så tar vi kontakt med deg så snart vi har mulighet.
  2. *
  3. *
  4. *
  5. Send
  6.