Rekruttering og utleie innen økonomi og regnskap | Randstad | Randstad

bemanning og rekruttering innen økonomi og finans.

Vi har lang erfaring med utleie og rekruttering av økonomer på alle nivåer. Vi hjelper våre kunder med alt fra CFO til regnskapsmedarbeidere, og legger vår stolthet i å finne riktig person til stillingene. Hovedsaklig håndteres fagområdet av spesialistselskapet, Dfind.

rekruttering og utleie innen økonomi, regnskap og finans

I 2016 slo to sterke konkurrenter, Dfind Finance og Randstad Professionals, seg sammen i ett selskap. Sammen fremstår vi i dag som styrket og markedsledende innen fagområdet. Vårt nye navn er Dfind.

Innenfor økonomi omfatter våre tjenester både rekruttering/search til faste stillinger og utleie av konsulenter til midlertidige stillinger. Våre oppdrag strekker seg fra rekruttering av CFO til regnskapsmedarbeider. Vi som er ansatt i Dfind har bred operative erfaring fra stillinger innen økonomi og god kunnskap om menneskelig atferd og motivasjon. Dette bidrar til at vi framstår som en reell sparringspartner og rådgiver, både for våre oppdragsgivere og kandidater. Sammen har vi et meget stort nettverk blant økonomer som styrker vår mulighet til å holde høy leveransekvalitet ovenfor våre oppdragsgivere, samt finne rett utfordring for våre kandidater.

Vi legger vår stolthet i finne rett person til stillingen og rett stilling til våre kandidater.

 

send en forespørsel

mer om Dfind

våre tjenester-karusell.jpg

våre løsninger.

Se hvordan Randstad kan hjelpe din virksomhet med å nå sitt potensiale.

våre tjenester

workforce360