Bemanning og rekruttering av selgere | Randstad | Randstad

bemanning og rekruttering innen salg og salgsledelse.

For at virksomheten skal bli fremgangsrik kreves det at salgsavdelingen er bemannet med engasjerte og dyktige selgere. Vi er spesialister innenfor rekruttering og bemanning av selgere og salgsledere.

bemanning og rekruttering innen salg

Som du vet, påvirkes selskapets salg av en rekke eksterne faktorer som ofte er utenfor selskapets egen kontroll. Du vil likevel lykkes med å generere flere potensielle kunder og øke sjansene for mersalg dersom du har et godt og velfungerende salgsteam.

Det er selgerne som avgjør om virksomheten din vil vokse med den hastigheten du har tenkt. Derfor er det viktig å sikre at du har de riktige ansatte på plass. Ikke la konkurrentene vinne markedsandeler bare fordi de har den beste salgsorganisasjonen.

Det er her vi kan hjelpe. I Randstad er vi spesialister på bemanning og rekruttering av selgere innenfor alle bransjer. Vi er fleksible, har et stort nettverk og fremfor alt kan vi selge. På denne måten har vi de rette forutsetninger for å finne rett selger til organisasjonen din.

Vi hjelper blant annet våre kunder med følgende roller:

Account manager
Feltselger
Key Account Manager
Mediaselger
Selger
Salgssjef
Teknisk selger
Telefonselger
Forsikringselger

Vi vil gjerne fortelle deg mer om hvordan vi kan hjelpe deg med å finne den riktige selgeren, slik at du når dine vekstmål. Ring oss på 400 21 400 eller fyll ut forespørselsskjemaet, så kontakter vi deg.

 

send en forespørsel

våre tjenester-karusell.jpg

våre løsninger.

Se hvordan Randstad kan hjelpe din virksomhet med å nå sitt potensiale.

våre tjenester

kontakt oss.

Ønsker du å vite mer om hva Randstad kan gjøre for deg og din virksomhet? Kontakt vårt sentralbord på telefon 400 21 400 eller send inn en forespørsel via linken under.

 

send en forespørsel

kontakt oss

workforce360