inhouse services

Inhouse Services er et bemanningskonsept som betyr at vi skreddersy løsninger for store bemanningsbehov. Konseptet er basert på samme metoder som LEAN hvor vi i samarbeid med våre kunder skaper de mest kostnadseffektive løsningene for fleksibel arbeidskraft.

En av de store fordelene med inhouse er at du får en konsulent som sitter hos deg, hvor tingene foregår. Konsulenten er ansatt av oss, men er 100% dedikert til din virksomhet. Løsningen vil ikke bare gi deg større fleksibilitet. Vi vil også gi deg økt produktivitet og besparelser økonomisk. Dette gjør vi ved å fortløpende analysere alt fra bruk av vikarer til sykefravær, for å se om det er noe vi kan gjøre smartere

central sourcing

Velger du løsningen Central Sourcing får du tilgang til et eget team som er spesialist på de profilene du har behov for. Vårt konsept er sterkt forankret i vår overbevisning om at ”spesialister rekrutterer spesialister best”. Det innebærer at våre personalkonsulenter rekrutterer til det fagområdet de har kompetanse innenfor, gjennom operativ erfaring, eller rekrutteringserfaring. Vi oppskalerer og nedskalerer bemanningen etter dine sesongsvingninger.

6 fordeler med central sourcing og inhouse

  1. Du får en arbeidsstyrke som kan skaleres fra første dag.
  2. Du slipper administrasjon. Det ordner Randstad.
  3. Eget team i Randstad som kjenner alle dine lokasjoner i landet og forventede bemanningsbehov. Teamet er spesialist på å rekruttere attraktive profiler når du trenger det.
  4. Vi sikrer effektiv rekruttering av de profiler du har behov for og bygger en kandidat- pool. Vi benytter digitale verktøy for skedulering av vakter og skift for kandidat- poolen.
  5. Dine prosesser blir løpende målt, analysert og optimalisert (Inhouse).
  6. Lokalisering onsite (Inhouse).

     

hvorfor randstad

Vi har hjulpet våre kunder i mer enn 60 år og vet hva som skal til for å levere med kvalitet. Som verdens største HR-selskap har vi en unik innsikt i arbeidsliv og trender, og vet bedre enn noen andre hva som skal til for å få tak i de beste kandidatene.

team inhouse

profilbilde av konrad kolecki

konrad kolecki

junior sourcing consultant

ønsker du å vite mer?

Du treffer oss på e-post info@randstad.no eller på telefon +47 400 21 400. Du kan også fylle ut skjemaet under, så tar vi kontakt med deg så snart vi har mulighet.

General