inhouse alt du trenger under samme tak.

Inhouse er et konsept hvor vi skreddersyr løsninger for deg med stort bemanningsbehov. I samarbeid med våre kunder skaper vi de mest kostnadseffektive løsningene for fleksibilitet.

book et møte med oss

hva er inhouse?

Vi overtar og skreddersyr dine HR-prosesser fra rekruttering, utvelgelse, introduksjon til planlegging, ledelse og oppfølging. På denne måten sikrer vi at du har det rette antall medarbeidere med de riktige kvalifikasjonene til enhver tid.

En av de store fordelene med inhouse er at du får en konsulent som sitter hos deg, hvor tingene foregår. Konsulenten er ansatt av oss, men er 100% dedikert til din virksomhet. Løsningen vil ikke bare gi deg større fleksibilitet. Vi vil også gi deg økt produktivitet og besparelser økonomisk. Dette gjør vi ved å fortløpende analysere alt fra bruk av vikarer til sykefravær, for å se om det er noe vi kan gjøre smartere

3 fordeler med inhouse

  1. Du får en arbeidsstyrke som kan skaleres fra første dag

  2. Du slipper administrasjonen. Det ordner Randstad. 

  3. Dine prosesser blir løpende målt, analysert og optimalisert

Inhouse-løsningen vil ikke bare gi deg større fleksibilitet. Vi sparer deg også for penger og øker produktiviteten. Derfor lager vi løpende rapporter som viser alt fra sykefravær til vikaromsetning for å se om det er noe du kan gjøre enda smartere. 

espen abrahamsen, business development director, randstad.
mann som kjører truck med visir

slik kan produksjonsbedrifter håndtere kompetansemangel.

En av de største utfordringene for produksjonsbedrifter er kompetansemangel. Vi har lang erfaring med å bistå virksomheter som har store personalbehov. Denne guiden beskriver noen grep du som HR-leder kan gjøre for å være proaktiv og framstå relevant for dine søkere. 

les mer

hvorfor randstad

Vi har hjulpet våre kunder i mer enn 60 år og vet hva som skal til for å levere med kvalitet. Som verdens største HR-selskap har vi en unik innsikt i arbeidsliv og trender, og vet bedre enn noen andre hva som skal til for å få tak i de beste kandidatene.

på jakt etter kompetanse?

Vår suksess er basert på vår unike evne til å finne de rette menneskene til din virksomhet. Vi har erfarne rådgivere som kan hjelpe deg innen de fleste bransjer og fagområder.

våre fagområder