møt teamet i randstad bergen.

Teamet består av fire rådgivere. Våre rådgivere har solid kompetanse og erfaring, og vil gi deg trygghet og stabilitet i hele rekrutteringsprosessen. Vår tette kontakt med arbeidsmarkedet i Vestland vil være med på å gjøre oss til din foretrukne samarbeidspartner. 

bli kjent med oss.

ekstra fokus på kundeservice.

Kunderådgivere er limet i enhver organisasjon. Det er den første personen man møter, som kan utgjøre en viktig forskjell for deg og din bedrift. Randstad Bergen har derfor flere dedikerte rådgivere som jobber som spesialister innenfor rekruttering av disse type profiler. Bergenskontoret har over flere tiår strebet etter å bli de beste på dette feltet, og er trygg på at vi kan bistå din bedrift med en ny stjerne på ditt kundesenter. 

møt noen av våre dyktige rådgivere.

Stian Rafto

profilbilde av stian rafto

business area manager

Stian har en ingeniørutdanning, samt tre år på UIB. Han har ti års erfaring i distribusjonsbransjen, over ti år innen bemanning og rekruttering og er sertifisert i rekrutteringsverktøyet AON Cut-e. Stian brenner for å hjelpe flinke kandidater inn i drømmejobben ved hjelp av gode prosesser, effektiv arbeidsflyt og et høyt kvalitetsfokus.

sandra kolden-amundsen

profilbilde av sandra kolden amundsen

personalkonsulent

Sandra har bachelorgrad i HR, ledelse og organisasjonspsykologi med fordypning i kreativitet, kommunikasjon og læring i organisasjoner. Erfaring med bemanning, personalsaker, oppfølging og rådgivning innen et bredt spekter av fagområder.

olav rasmussen

profilbilde av olav rasmussen

salg- og personalkonsulent

Olav har en bachelorgrad i markedsføringsledelse med spesialisering innen salgsledelse og personlig salg. Han har flere års erfaring fra kunderådgivning og salg. Legger stor vekt på å kunne tilby en bemerkelsesverdig rekrutteringsopplevelse som skaper betydelig verdi for samtlige aktører involvert. Olav forplikter seg til å etablere en solid forståelse for både stillingen som skal besettes og de ideelle kandidatene som skal gjennomføre og trives i den.

natasha remen

profilbilde av natasha mulryan remen

salg- og personalkonsulent

Natasha har en bachelorgrad i HR- og personalledelse med fordypning i å anskaffe og beholde de riktige personene i organisasjonen, og å utvikle deres kunnskaper, ferdigheter og motivasjon. I tillegg til et årsstudium innen ledelse hvor hun fikk en praktisk og teoretisk plattform til å forstå grunnleggende teorier og modeller innen ledelse, økonomi og logistikk. Hun er opptatt av å forstå kunden sitt behov, slik at vi kan finne den rette kandidaten.

vi gleder oss til å høre fra deg!

du finner oss her