randstad employer brand research 2023.

Vi i Randstad og Dfind i Bergen ønsker deg velkommen til frokost med påfølgende gjennomgang av vår HR-undersøkelse, Randstad Employer Brand Research 2023. Undersøkelsen er verdens største i sitt slag og ble gjennomført for femte gang i Norge nå i 2023. Den tar blant annet for seg generelle spørsmål knyttet til arbeidsliv, som forventninger til lønn, motivasjon for å bytte jobb, forskjell på kjønn og andre spørsmål knyttet til arbeidsliv og employer branding.

Vi håper du vil bli med oss på en hyggelig og lærerik formiddag i Grieg-gaarden. Vi gleder oss!

tid og sted.

Torsdag 28. september kl. 08.30 - 10.30 i Grieg-gaarden, C. Sundtsgt. 17.

Det serveres lett frokost, samt kaffe og mineralvann.

Registrering fra 08.30, foredragene begynner kl. 09.00.

meld deg på her

foredragsholdere

om undersøkelsen

verdens største innen employer branding
gjennomført i 22 år
34 medvirkende land
over 160 000 respondenter
undersøkt 6000 selskaper

les mer

foredragsholder

profilbilde av mads nordmo

Mads Nordmo Arnestad

Associate Professor at BI Norwegian Business School

Morgendagens talenter vektlegger betydningen av en positiv kultur for samhandling og samarbeid høyere enn tidligere generasjoner. Dette er det gode grunner til, ettersom disse faktorene har en avgjørende betydning for trivsel og personlig vekst, men også økonomisk prestasjon og resultater på organisasjonsnivå. I foredraget «Pay it forward» gir psykolog og forsker Mads Nordmo Arnestad en innføring i forskningen på hjelpekultur og samarbeid. Arnestad er den eneste som har vunnet studentenes foreleserpris på både NHH og BI. Han lover et engasjerende og forskningsbasert foredrag.

foredragsholder

profilbilde av ada klubben

Ada Klubben

Diversity and Inclusion Advisor

Diversity, Inclusion & Belonging Advisor i ISS Facility Services AS. Hun er spesielt opptatt av å skape arbeidsplasser hvor det er rom for alle. Det siste året har hun vært med på å strukturere og sette retning for hvordan ISS skal nå sine ambisjoner om å være en av Norges viktigste integreringskanaler og bli "The company of belonging".

Ada har bakgrunn fra Human Resources og en mastergrad i Likestilling & Mangfold. Hun har erfaringer med mangfoldsarbeid fra Utvalget for likestilling og mangfold hos NTNU, Lindbak og nå i ISS.

foredragsholder

eivind-kvadrat1.jpg

Eivind Bøe

Daglig leder i Randstad

Administrerende direktør for Randstad i Norge siden 2016. Han har en spesiell interesse for enkeltmenneskets arbeid i den digitale tidsalderen vi er inne i. Verdiene av at alle får muligheten i arbeidslivet og viktigheten av rett arbeid til rett person, er hans hovedmotivasjon.

Eivind har også bred næringslivserfaring som konsulent, toppleder for blant annet Evry, Ramirent og Siemens. Eivind er utdannet siv. øk fra NHH, operativ offiser fra Sjøkrigsskolen og har tilleggsutdannelse fra Harvard, Oxford og London Business School.

foredragsholder

christian-ny-kvadrat.jpg

Christian Børresen

Markedssjef i Randstad

Markedssjef i Randstad siden 2016. Har spesielt interesse for digitalisering og arbeidsliv, og jobber blant annet bredt innenfor innsikt og employer branding. Har skrevet en rekke artikler og publikasjoner knyttet til disse temaene.

Har bred erfaring fra lederstillinger innen teknologi og markedsføring, og har hatt sentrale roller innenfor disse områdene i selskaper som Ramirent, RAC og Valtra. Er utdannet innen pedagogikk og jus, og har også erfaring som journalist.

har du husket å melde deg på?

gå til påmelding