illustrasjonsfoto

jobbe som lege.

Vi setter kvalitet høyt. Derfor er det ikke bare høy kvalitet vi søker i våre kandidater, men du skal også forvente at vi leverer av ytterste kvalitet i alle ledd til deg som jobber for oss.

dette kan du forvente som lege hos oss i randstad care

Som lege i Randstad Care skal du alltid føle at du er del av et sterkt fagmiljø som alltid strekker seg etter å yte det beste i møte med både kolleger og pasienter.

For oss er det viktig at vi kan si at vi har leger med topp kompetanse og kvalitet – leger som evner å holde hodet kaldt der andre for lengst har mistet det. 

Å jobbe for oss gir deg gode muligheter til å forme din karriere som du vil. Du kan selv velge om du ønsker en tradisjonell ansettelse hos oss, eller om du foretrekker å drive ditt eget selskap.

lønn

Et av våre mål er at vi alltid skal kunne tilby alle våre kandidater konkurransedyktige betingelser. Lønn avtales etter oppdrag, og vil avhenge av blant annet lengde og lokalisasjon på oppdraget. Hvordan lønnen utbetales vil avhenge om du ønsker å være ansatt hos oss eller underleverandør.

kost og losji ved reise

Som ansatt hos oss besørger vi reise og bolig når du må jobbe borte fra hjemmet. Før oppdraget begynner sørger vi for at det ikke blir noen komplikasjoner med selve reisen eller noen uklarheter i hvor du skal bo under oppdragsperioden.

kurs og kompetanseheving

Randstad tilbyr gratis kurs i avansert hjerte- og lungeredning, AHLR, til alle våre kandidater.  Du vil i tillegg alltid ha en kontaktperson du kan henvende deg til hos oss. Kontaktpersonen vil i tillegg være behjelpelig rundt muligheter for andre kurs og kompetanseheving basert på kompetansebehovet vi registrerer hos helseforetakene.

hva forventer vi av deg som kandidat?

Vi legger mye stolthet i å tilby norske helseforetak rett kompetanse til rett tid. Det krever mye av oss, men det kreves også noe av deg. Som kandidat for oss forventer vi derfor at du:

  • Representerer oss og våre verdier på en god måte
  • At du jobber selvstendig og kan faget ditt
  • At du så langt det lar seg gjøre bidrar både personlig og faglig der du kan
  • Tar kontakt om du har noen spørsmål, slik at vi sammen kan løse situasjoner som oppstår underveis i oppdraget

Til gjengjeld skal vi sørge for at du trives og at du får de utviklingsmulighetene og fleksibiliteten du ønsker.

la din neste jobb finne deg.

Vi tilbyr spennende stillinger hos helseforetak i hele Norge. Registrer deg i dag via linken under eller ta kontakt med en av våre hyggelige bemanningsansvarlige for en uforpliktende prat.

registrer deg

ønsker du å komme i kontakt med oss?

  1. Du treffer oss på e-post care@randstad.no eller på telefon +47 400 21 400. Du kan også fylle ut skjemaet under, så tar vi kontakt med deg så snart vi har mulighet.
  2. *
  3. *
  4. *
  5. send
  6.