fleksibilitet, frihet og faglig utvikling

vi har oppdragene som tar deg dit du vil

Lære noe nytt - og lære bort det du kan? Jobbe fullt eller redusert? Kombinere med privatpraksis eller sakkyndigarbeid? Sette deg inn i en ny behandlingsform, se et nytt sted, bygge CV eller møte nye fagfolk? Ikke klar for å gå av med pensjon enda? De ulike motivasjonene for å jobbe som vikar er akkurat som mulighetene; mange!

Vi har rammeavtale med alle helseforetakene i Norge, og hjelper deg gjerne med å finne oppdrag som kan gi både deg og oppdragsgiver det beste utbyttet av arbeidet du legger ned.

ditt valg

Vi har oppdrag over hele landet; noen er korte og noen er lange. Ønsker du å jobbe fullt? Eller ønsker du å jobbe redusert en stund? Vil du være i nærheten av der du bor? Eller vil du oppleve en annen del av landet?

Mulighetene er mange og det er du som bestemmer.

kurs og kompetanseheving

Å jobbe som vikar gir deg gode muligheter til å utvide din kompetanse. Ønsker du å se en bestemt behandlingsmetode på kloss hold? Vil du konsentrere deg om en spesifikk form for utredningsarbeid en periode? Eller trenger du mengdetrening i en terapi-form? Vi har oppdragene som hjelper deg å nå dine mål.

Vi vil at de som jobber via oss skal føle at de er en del av vårt fagmiljø. Vi arrangerer derfor fagkvelder jevnlig, og ønsker å bidra til at du holder deg faglig oppdatert også via kurs og andre kompetansehevende tiltak. 

lønn

Et av våre mål er at vi alltid skal kunne tilby alle våre kandidater konkurransedyktige betingelser. Lønn avtales etter oppdrag, og vil avhenge av blant annet lengde og lokalisasjon på oppdraget. Hvordan lønnen utbetales vil avhenge om du ønsker å være ansatt hos oss eller underleverandør.

kost og losji ved reise

Som ansatt hos oss besørger vi reise og bolig når du må jobbe borte fra hjemmet. Før oppdraget begynner sørger vi for at det ikke blir noen komplikasjoner med selve reisen eller noen uklarheter i hvor du skal bo under oppdragsperioden.

kontakt oss.

Vi forstår at det kan oppstå mange spørsmål og er derfor her for deg når du har behov for det. Vi gleder oss til å høre fra deg.

bilde av Jannicke Voss

jannicke voss

bemanningsansvarlig

Jannicke er spesialsykepleier med videreutdanning i krisehåndtering, traumebehandling, samt voldsrisikovurdering og -håndtering. Hun har sin sykepleiererfaring fra rusfeltet og sikkerhetspsykiatri. Etter ti år i klinisk virke kom hun høsten 2021 til Randstad, og har her rollen som bemanningsansvarlig for psykologspesialister. Dét vil si at hun følger opp både deg og oppdragsgiver før, under og etter et oppdrag.

Jannicke har oversikt over det meste, og blir glad om du tar kontakt - enten det er med interesse for et konkret oppdrag, eller om du bare har lyst til å høre litt mer om muligheter og betingelser.