For å få tak i de beste kandidatene må du engasjere de beste rekruttererne. Detaljert kjennskap til bransjer og marked, tilgang til et omfattende nettverk, effektive løsninger og bred erfaring og kompetanse er avgjørende for å finne rett person til rett jobb.

randstad_denhaag
randstad_denhaag

Dette er kunnskap og kvaliteter vi i Randstad har jobbet utrettelig for å opparbeide oss i snart 60 år – og nå kan du høste fordelene av alle erfaringer vi har gjort oss på veien.

Her er fire fordeler ved å la oss i Randstad ta oss av dine rekrutterings- og bemanningsbehov.

1. Globalt omfang og lokal ekspertise

Våre 37.390 ansatte, fordelt på 39 land, gjør Randstad til verdens største aktør innen HR-, bemannings- og rekrutteringsløsninger. Våre norske konsulenter har med andre ord tilgang til et hav av erfaring og kompetanse ingen av våre konkurrenter kan matche.

Denne kompetansen, kombinert med lokal ekspertise, kunnskap og kjennskap, gir Randstad en betydelig tyngde i markedet og en unik tilgang til de beste kandidatene – ikke minst gjennom vårt brede nettverk både nasjonalt og globalt.

I en tid der tradisjonelle stillingsannonser ikke lenger på langt nær oppnår de samme resultatene som tidligere blir viktigheten av det å være tilknyttet et solid nettverk tydeligere og tydeligere, og våre utallige forbindelser gir Randstad et overtak – og deg en fordel – i konkurransen om de best egnede kandidatene.

2. Bred erfaring innen en rekke fagområder

Randstad er et tradisjonsrikt selskap med lang erfaring innen bemanning og rekruttering til et svært bredt spekter av bransjer og fagområder. Vår omfattende kjennskap til selskaper, bransjer og lokale, nasjonale og internasjonale markeder er avgjørende for å finne de beste kandidatene til ditt formål.

Vår suksess er basert på en unik evne til å finne de rette menneskene til nettopp din virksomhet, kombinert med en velprøvd, spisset og optimalisert rekrutteringsprosess som fordrer høy kvalitet på ansettelsene og minimal turnover.

Ekspertisen vi tilbyr begrenser seg ikke kun til generelle ansettelser og ordinær bemanning. Gjennom vårt datterselskap, Dfind, kan vi også hjelpe deg med å identifisere velegnede kandidater til spesialist- og lederstillinger.

3. Enorm kandidatbase som er proppfull av muligheter

Som en del av verdens ledende HR-selskap har Randstad i Norge tilgang til smarte verktøy, unike løsninger og en dyptgående innsikt som gjør oss svært godt egnet til å matche de rette kandidatene til den rette jobben.

Vi har blant annet en av Norges største og mest varierte kandidatbaser – et perfekt utgangspunkt i jakten på din neste ansettelse. Denne databasen er proppfull av muligheter, fra håndverkere og helsepersonell til salgskonsulenter og markedsførere.

Denne kandidatbasen oppdateres jevnlig, slik at vi til enhver tid kan finne de kandidatene som er mest aktuelle for stillingene du ønsker å besette.

4. Vi bygger ikke bare team, vi bygger virksomheter

Randstads kjerneverdier er kunnskap, tillit og enestående service. Vi skal alltid strebe etter perfeksjon, være nyskapende i det vi gjør og yte vårt beste for å bygge nære og gjensidig lønnsomme relasjoner med alle våre kunder.

Vi vektlegger viktigheten av tillit og nære relasjoner, fordi vi mener dette er nøkkelen til å finne de riktige kandidatene for nettopp deg. Når det kommer til bemanning og rekruttering er det ofte de små detaljene som teller aller mest, og derfor er det viktig for oss å bli kjent med ditt selskap på detaljnivå.

Vår ekspertise og kunnskap gjør at vi ikke bare kan hjelpe deg å bygge et godt team, vi kan også være en nyttig støttespiller og rådgiver når du skal bygge opp eller videreutvikle hele din virksomhet.

Ønsker du å vite mer om hvordan vi kan hjelpe nettopp din bedrift med å oppnå større suksess med rekrutteringen? Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat – selvfølgelig helt gratis.

about the author
christian-ny-kvadrat.jpg
christian-ny-kvadrat.jpg

Christian Børresen

IT & Marketing Director

Markedsdirektør i Randstad siden 2016. Har utdannelse innen pedagogikk og jus. Yrkeserfaring innen IT-ledelse, markedsføring og journalistikk. Brenner for kommunikasjon, medier og ny teknologi.

her kan du blant annet lese om trender i det norske arbeidsmarkedet, hvordan du kan rekruttere på en effektiv måte, samt få tips fra våre eksperter.

abonner her