Er du på jakt etter en karriere som kombinerer spennende opplevelser med trygghet og stabilitet? En stilling som sykepleiervikar via et bemanningsbyrå som Randstad Care kan være det ideelle valget for deg. Det er mange gode grunner til at du skal vurdere en rolle som vikar. Her gir vi deg tre av de viktigste pluss en ekstra bonus

fleksibilitet

Tidsklemme og fulle timeplaner er noe vi alle opplever i perioder av livet. Har du lyst til å selv bestemme når du skal jobbe? Ulike livsfaser har ulike krav. Barn eller ikke barn, familie og forpliktelser eller single og eventyrlysten. Noen ønsker kanskje å jobbe så mye som mulig, mens andre kun kan jobbe på faste tidspunkter. Jobber du som sykepleiervikar kan du selv bestemme når du vil ha ferie. Du kan jobbe faste helger og turnus, men gjøre det når det passer for familien og livet. Fleksibiliteten gjelder ikke bare tidspunkter, men også sted. 

Vil du høre mer? Kontakt oss her

trygghet

Visste du at du blir fast ansatt i bemanningsbyrået?  Ansettelse med garantilønn er mulig. I tillegg har selskaper som Randstad Care gode forsikrings- og pensjonsordninger. Du har selvfølgelig også rett til sykelønn og ferie som ordinært ansatte.

Skulle du ha spørsmål, utfordringer eller ønske om oppfølging så er det trygt å vite at man har en egen kontaktperson i bemanningsbyrået som vil følge deg opp til enhver tid. 

Les mer: Våre ledige oppdrag

opplevelser

En av fordelene med å jobbe som sykepleiervikar via et bemanningsbyrå er muligheten til å oppleve noe nytt. Vi dekker både reise og bolig for deg. Kombiner storslåtte opplevelser med tryggheten det gir å ha verdens største HR-selskap i ryggen, 

I vårt langstrakte land er det mye å se. Hvorfor ikke jobbe en periode i Lofoten? Oppleve mørketiden i Nord? Vestlandsnatur i Sogndal? Bylivet i Bergen eller Oslo? Fleksibiliteten vi tilbyr sørger for at du enkelt kan tilrettelegge dine arbeidsperioder så du ikke risikerer å gå glipp av turer med venner eller barnas juleteater eller sommeravslutninger. Det gir en unik mulighet til å kombinere jobb og opplevelser. Utforsk Norges destinasjoner her.

Les mer: Med verden som arbeidsplass

ekstra fordel som sykepleiervikar

Er du opptatt av fagutvikling? Når du skal velge bemanningsbyrå bør du sjekke mulighetene til faglig støtte og utvikling. De beste selskapene i bransjen kan til og med gi deg betalt spesialutdanning mens du er under oppdrag, slik at du kan vokse og utvikle deg. Egne erfarne sykepleiere som “coacher” på ulike fagfelt, et bredt tilbud om ulike kurs og tilgang til kompetansedatabase som gjør at du kan oppdatere deg faglig er andre muligheter. 

Høres dette fristende ut så må du gjerne sende oss en melding eller ta en telefon til oss. Vi snakker mer enn gjerne med deg og svarer på de spørsmålene du måtte ha. Enten du er sykepleier, intensivsykepleier, anestesisykepleier, operasjonssykepleier, jordmor eller har andre spesialiteter, så er vi helt sikker på at vi kan finne interessante oppdrag til deg. 

kontakt oss