bemanning og rekruttering innen engineering og tekniske tjenester.

Har du behov for personell? Vi hjelper deg å finne rett person til jobben.

gode grunner til å velge oss når du trenger nye ansatte

Vi vet at konkurransen om å tiltrekke seg de beste innenfor engineering og tekniske roller er stor. Vi jobber kontinuerlig med å utvide vårt nettverk innenfor fagområdet slik at vi raskt kan tilby deg et knippe kandidater med spesialkompetanse tilpasset din bedrifts behov. Våre bemannings- og rekrutteringsprosesser er er ISO- og RA- sertifisert slik at du kan være trygg på at du får den rette kandidaten til din bedrift. Vi bidrar til at du sikrer lønnsomhet og vekst.

Alle bedrifter er avhengig av de beste medarbeiderne for å nå sine mål. Sammen med deg kartlegger vi hvilken kompetanse du trenger akkurat nå. Vårt mål er alltid en god match mellom behov og rett kompetanse.

Jeg er opptatt av god struktur og gode metoder i mine prosesser, samt tett dialog med kundene underveis. En god kartlegging av organisasjon danner grunnlaget for en god oppdragsforståelse og sikrer at kunden får inn den rette kompetansen.

Beate Hærhe Jørgensen - seniorkonsulent - Randstad
illustrasjonsbilde av snakkebobler

kontakt oss.

Ønsker du å snakke med en av våre rådgivere? Ikke nøl med å ta kontakt. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Du treffer oss på:
e-post: info@randstad.no
telefon: +47 400 21 400

Du kan også benytte kontaktskjemaet nederst på siden eller trykke på knappen under for informasjon om ditt lokale kontor.

våre kontorer
illustrasjonsbilde av gruppe mennesker rundt et bord

la oss komme i gang.

Trenger du nye ansatte?
Les mer om hvordan vi kan hjelpe din virksomhet å oppnå sitt potensial.

våre tjenester

når du er lei av brannslukking.

I usikre tider kjemper HR-avdelingen med å slukke den ene brannen etter den andre. Et selskap kan gå fra nedbemanningsprosesser i dag, til å rekruttere nye medarbeidere i morgen. I dagens situasjon er det viktigere enn noensinne å bygge en fleksibel arbeidsstyrke, slik at virksomheten er robust og klar for framtiden. 

les mer

Ønsker du å vite mer om hva vi kan hjelpe din bedrift med?

  1. Du treffer oss på e-post info@randstad.no eller på telefon +47 400 21 400. Du kan også fylle ut skjemaet under, så tar vi kontakt med deg så snart vi har mulighet.
  2. *
  3. *
  4. *
  5. Send
  6.